Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Teşkilatı’nda Ömer Baysal’ın ayrılığından sonra boş kalan il başkanlığı görevine Murat Öner atandı. 

Geçtiğimiz haftalarda il başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Baysal’ın yerine atanan Murat Öner sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Resmi olarak atamanın yapıldığını açıklayan MHP Manisa İl Başkanı Öner şöyle konuştu:

“Saygıdeğer Ülküdaşlarım,

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih YALÇIN'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Kutsal davamızın şanlı bayrağını taşıma onurunu bize layık gören Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Bugüne kadar, samimiyetle partimize hizmet etmiş tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bizler için, Şehitlerimizin emaneti, kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunmak, tanımı ne olursa olsun görev almak, onurdur gururdur.

Bugün, Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz.

Bu konu da niyetimiz halistir ve inşallah akıbetimiz de hayır olacaktır.

Bu vesileyle, Milliyetçi Ülkücü Hareketin her bir ferdini, kendini Ülkücü olarak tanımlayan her bir hemşerimi bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyerek bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyorum.

Bizler inanıyoruz ki Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâm aslında bir imtihandır.

Rabbim bizlere bunun bilincinde olarak camiamıza hizmet etmeyi , imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etisin.

Milliyetçi Hareket Partisi, şahsi ikbal kaygısıyla değil, millî istikbal ve istiklal endişesiyle bir araya gelen milyonların partisidir.

Bu nedenle, şahsını Davamızın önüne çıkaranlarla değil, davasını öne çıkaranlarla, sonuna kadar yürüyeceğiz.

Bir olacağız, diri olacağız,

Fitneye fırsat vermeyeceğiz,

El ele, omuz omuza, sımsıkı kenetleneceğiz.

Bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışacağız.

Cenab-ı Allah’ın izniyle başaracağız.

Milliyetçi Ülkücü Hareketin gür sesini Şehzadeler Şehrimiz Manisa’mızdan haykıracağız.

Şerefli bir bayrağın taşıyıcısı, kutlu bir davanın bekçileri olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde, ülke ve ülkü sevdalısı mensuplarımızla “2023 Lider Ülke Türkiye” mefkûresi doğrultusunda gece gündüz çalışacağız.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne Mutu Türk’üm Diyene!”

Editör: TE Bilişim