Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’de 2002 yılından bu yana il başkanlığı yapan isimleri toplantıda bir araya getirdi. Toplantıya Manisa’dan da il başkanları katıldı.

Partide il başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Uyumaz, Hayrullah Solmaz, Mehmet Çerçi, Murat Baybatur, Zülfikar Gürcan, Ramiz Şiyak ve Berk Mersinli, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından düzenlenen toplantıda yerlerini aldığı, toplantı sonrası çekilen fotoğraflara yansıdı.

FOTOĞRAF KARESİNDE YER ALMADILAR

İl başkanları toplantı sonrası birlikte poz verirken, fotoğrafta Manisa’da geçmiş dönemlerde il başkanlığı yapan iki ismin yer almaması dikkat çekti. Eski il başkanlarından Dursun Ali Yıldız ve Abdurrahim Arslan’ın toplantıda bulunup bulunmadığı bilinmezken, fotoğraf karesinde yer almaması ‘katılmadılar’ yorumlarına neden oldu.

YENİ PARTİ İDDİALARI GÜNDEMDE

Öte yandan fotoğraf karesinde yer almayan iki isimle alakalı olarak yeni parti iddiaları da gündeme geldi. Dursun Ali Yıldız ve Abdurrahim Arslan’ın, parti kurmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile temas halinde oldukları da kulislerde konuşulanlar arasında.

ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Büyük kongremizde kendimizi yenileyeceğiz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: Büyük kongremizde kendimizi yenileyeceğiz. AK Parti'yi çok daha ileri noktaya taşıyacağız. Başarı çıtamızı yüzde 50'nin üzerine çıkardık. Türkiye'nin 6 yıldır kesintisiz bir saldırı altında olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle son altı yıldır kesintisiz bir saldırı altındayız. Bu saldırıda her oyun kullanılıyor. FETÖ'sünden PKK'sına DEAŞ'ına kadar tüm terör örgütleri kuduz gibi üzerimize saldırıyor." dedi.

Editör: TE Bilişim