İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan döviz fiyatlarındaki hareketlilik üzerinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirdi.

İYİ Partili Akan, “Güzel ülkemizin halkı yanlış politikalarla bile isteye bu hale getirildi. Vatandaşlarımız artık bir ekmek alırken bile bütçesini düşünecek noktada yaşamaya çalışıyor. Ağır vergi yükleri altında ezilen vatandaşlarımız, Türkiye’nin 5 büyük inşaat firmasını doyurmak için çalışıyor. Enflasyon almış başını gitmiş durumda, çarptırılan resmi verilerle halkımızdan gerçek saklanmaya çalışılıyor ama markete, pazara giden vatandaşlarımız gerçekleri net bir biçimde görüyor. İstikrarsız iç ve dış politika, yatırımcıları korkutuyor. Döviz kurunun her bir kuruş artması, halkımızı daha da fakirleştiriyor” dedi.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Dolar 10 TL’nin üzerine çıkarak tarihi zirveyi gördü. ‘Uçacağız’ denilerek getirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yüzünden freni patlamış, yokuş aşağı giden bir kamyon gibiyiz. Türkiye, bir an önce erken seçime gitmeli, halkımızın önüne sandık konulmalı. Önümüzdeki seçimde İYİ Parti iktidara gelecek ve vatandaşlarımız huzur, refah, bolluk içerisinde yaşayacak. Halkımıza söz veriyoruz, İYİ Parti iktidarında bazı şirketler değil, halkımız zengin olacak”

Editör: TE Bilişim