Barbaros Mahallesi sakinleri, İYİ Partilileri ağırladı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı öncülüğünde Barbaros Mahallesi'ne düzenlenen mahalle çalışmasına İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca ve il ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlk olarak esnafları, daha sonra mahallelilerin sorunlarını dinleyen ve not alan İYİ Parti heyeti, çözüm önerilerini yerel yönetimlere bildirecek.

"KAHVALTIDA YENEBİLECEK EN KÖTÜ PEYNİR 50 TL, 200 TL'YE POŞET DOLMUYOR!"

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "İYİ Partililer olarak gecemizi gündüzümüze katarak, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Mahalle sakinlerini, esnafları, öğrencileri, memurları, gençleri, yaşlıları, işverenleri, işçileri; kısacası toplumun her kesimini dinleyerek sorunlarına çözüm üretmek için geliyoruz. Uzun süredir mahalle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle çalışmalarımız kapsamında bu durağımız da Barbaros Mahallesi oldu. Öncelikle Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami alak ve tüm mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Sarayında oturanlar, korumaları olmadan halkın içine giremeyenler Türkiye'de her şeyin güllük gülistanlık olduğunu sanıyor. Gerçeği biz görüyoruz, halk görüyor. Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik krizle, işsizlikle boğuşuyor. Kahvaltıda yenebilecek bir peynirin en az 50 TL olduğu, 200 TL'ye alışveriş poşetinin dolmadığı, fahiş elektrik ve su faturaları ödediğimiz, vergilerimizin bizlerin hayatını iyileştirmek için değil, 'Türkiye'nin 5 büyüğünün' zenginliğine zenginlik katılmak için kullanıldığı günlerden geçiyoruz. Halkımız kararını çoktan verdi, iktidar ve ortağı bir an önce erken seçim kararı alarak Türkiye'yi bu bataklıkta daha fazla dibe çekmemelidir. İYİ Parti iktidarında zengin, huzurlu ve bolluk içerisinde bir yaşam vaadediyoruz. Bu ucube sistem değişecek, İYİ Parti iktidar, Genel Başkanımız Meral Akşener Başbakan olacak ve Türkiye'yi, Türk milletini hak ettiği noktaya tekrar getireceğiz" ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim