Ülke genelinde birçok mülki amirin görev yeri kararnameyle değişti. Kararname neticesinde Manisa'da görev yapan vali yardımcıları ve kaymakamların da görev yerlerinde değişikler oldu.


GELEN VE GİDEN VALİ YARDIMCILARI
Kararnameye göre, 1.Derece Kadrolu Manisa Vali Yardımcılığına Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Muhammet Kırılmaz, Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoglu, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı atanırken, mevcut vali yardımcılarından Turgay Ergin Gaziantep Vali Yardımcılığına ve Baha Başçelik ise Kayseri Vali Yardımcılığına atandı.


2 İLÇE KAYMAKAMININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
Manisa'nın maden faciasıyla sarsılan ilçesi Soma'nın Kaymakamı Bahattin Atçı, Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesiyle İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ise Manavgat Kaymakamlığı'na atandı. Günlü'nün yerine Turgut Kaymakamı olarak Kütahya Vali Yardımcısı Uğur Turan getirilirken,Soma Kaymakamlığına Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş getirildi.

ATÇI, 'BU BİR GÖREVDİR, GÖREV DEĞİŞİMİDİR'
Atamayı değerlendiren Kaymakam Atçı, "Sonuçta bu bir görevdir, görev değişimidir. Soma için yaptığımız ve yapacağımız projelerimiz vardı. Ama tabii ki devletin işi yarım kalmaz. Soma için yapılacak projeleri gelen arkadaşımız bir şekilde sürdürür. Soma'dan ayrılmadan önce çocuk gelişim merkezinin ek bina projesini başlatmayı hedefliyoruz. Çünkü protokolü imzalamıştık. Soma'dan Ramazan Bayramı'na yakın ayrılacağım. Yerime ise Isparta Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş gelecek" dedi.

Editör: TE Bilişim