MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş, 'İftar Vakti, Kardeşlik Vakti' projesi kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Ayni Ali Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğinde çiçekle karşılandı.
Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesiyle hazırlanan 'İftar Vakti, Kardeşlik Vakti' projesi kapsamında, Yunusemre Kaymakamlığı ve Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığının katkılarıyla Halil Yurtseven İlkokulu bahçesinde yaklaşık bin 500 kişiye iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı ve üyeleri, Halil Yurtseven İlkokulu Müdürü Ayşen Oğuz, daire müdürleri ve mahalle halkı katıldı. İftar programında, Halil Yurtseven İlkokulu Müdürü Ayşen Oğuz beraberindeki Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Kurtuluş'un oğlu Göktuğ Aykul, Vali Bektaş'a çiçek sundu. Masaları tek tek dolaşarak iftar yemeğine katılanların Ramazanını kutlayan Vali Erdoğan Bektaş, çocuklara yakın ilgi gösterdi. İftar programı öncesi okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerin ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.
Vali Bektaş, Ramazan ayının 19 gününün geride kaldığını belirterek, "İftarımızı bugün Ayni Ali Mahallesinde yapıyoruz. Programım uygun olduğu sürece halkımızın arasında olup birlikte iftar yapmak beni memnun ediyor. Bugün de büyük, küçük hepimiz bir arada iftarımızı yapacağız. Hayırseverlerimize de iftar yemeklerimize sundukları katkı nedeniyle tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı da Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeklerine katkı sunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, Manisa Valiliğince düzenlenen iftar programları için teşekkür etti.
Vatandaşlardan büyük ilgi gören Vali Bektaş, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Vali Bektaş, sorunların çözümü için tüm kurumlarla birlikte el birliği ile çalıştıklarını söyledi.
Editör: TE Bilişim