Başkan Hızlı'nın açıklaması şöyle: 

"Toplumsal olarak yaşadığımız en zor günlerden olan Pandemi sürecinde normalleşme dönemine girmenin sevinç ve şükrünü hep birlikte yaşıyoruz.

Tüm dünyada değer ve dengelerin değiştiği bu zorlu günlerde, hamdolsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Sayın Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde ve yönetiminde Dünya Devletlerine göre daha az hasarla çıkıyoruz ve çıkacağız inşallah.

Küçülen dünyada büyüyen bir Türkiye’yi hep birlikte inşa ettik. Manisa’mız hepinizin bildiği gibi Orta Risk Grubunda yer alıyor. Ekonomik ve Sosyal birçok avantajlar elde ettik. Bunları kurallara uyarak hep birlikte gerçekleştirdik. Temizlik, Maske ve Mesafe Kurallarına artık çok daha fazla dikkat ederek, bu avantajı çok iyi kullanmalıyız. En kısa sürede Düşük Riskli iller arasına girme hedefini tüm Manisalılar olarak benimsemeliyiz. Bu süreci aşmamızda fedakarca çalışan Sayın Valimiz ve O’nun şahsında tüm Kamu Bürokrat ve çalışanlarımıza, Belediye Başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanlarına Şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Burada Sağlık çalışanlarımıza, Kolluk Kuvvetlerimize ve Milli Eğitim camiamıza özel bir teşekkür etmeden geçmek kendilerine haksızlık olacaktı. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz, Allah onlardan razı olsun. Birilerinin her şeyi olumsuz gösterme ve Pandemi sürecini kendi muhalefetlerine tahvil etme adına hepimizin moralini bozacak işler ve açıklamalar yapmasına rağmen, moralini bozmadan ümidini kaybetmeden üretmekten vazgeçmeyen, tarımını yapmaktan vazgeçmeyen, dükkanını açmaktan vazgeçmeyen, işine gitmekten vazgeçmeyen, sabırla dayanarak ve dayanışarak bu günlere gelmemize vesile olan tüm kesimlerimize teşekkürler ediyoruz. Hep birlikte başaracağız. Covid 19 Pandemisinde hep birlikte kurtulacağız inşallah. Duyarlılık, gayret, sabır ve kurallara uymada gösterdikleri hassasiyetler için tüm Manisalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Temizlik Maske ve Mesafe kurallarına artık çok daha dikkat edeceğiz. Tüm Manisalıları, en kalbi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyor, hayırlı günler bereketli kazançlar, sıhhat ve afiyetler diliyorum."

Editör: TE Bilişim