Özdemir'in Kurucu İlçe Başkanlığı belgesini takdim eden Keskin, hedeflerinin en geç bir ay içerisinde Manisa il ve ilçelerinde tüm teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak olduğunu belirtti.

“Türkiye'nin geleceğinin anahtarı Gelecek Partisi” ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı Gördes ve Salihli İlçe Başkanlarının atanmasının ardından üçüncü İlçe Başkanlığı atamasını da Manisa Şehzadeler İlçesinde gerçekleştirdi. Gerçekleşen program çerçevesinde Gelecek Partisi Manisa Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na Manisalıların yakından tanıdığı Fatih Özdemir'in atandığını kaydetti. Atama Programına Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Politikaları İzleme Kurulu Üyesi Gizem Satıoğlu Öcmenler ve parti yöneticileri de katılım gösterdi.

Atama programının ardından Özdemir'e görevinde başarılar dileyen Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ partilerine her kesimden büyük bir ilgi ve destek olduğunu belirterek bu teveccühün Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'na, partilerine ve parti yönetimlerine duyulan güvenden kaynaklandığını kaydetti. Özdağ Mayıs ayı içerisinde Manisa İl Kongresinin de gerçekleştireceklerini ve bu anlamda çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim