Siyasi seviyeyi yerle bir eden son açıklama Nurlupınar Mahallesi’nde imarla ilgili konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan geldi. Eryılmaz, seçmene çirkin bir benzetmede bulundu. Eryılmaz’ın sözleri,  büyük tepki çekti.

 31 Mart seçimleri için siyasi parti ve adayları çalışmalarını sürdürürken, daha önceki seçimlerde korunan siyasi seviye ve nezaket, bu seçimlerde Millet İttifakı’nın yönetici ve adayları tarafından yerle bir edildi. Bu güne kadar yaptıkları çalışmalarda seçmenin karşısına popülist söylemler ile çıkarak, olur olmaz vaatlerde bulunan Millet İttifakı’nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz bu kez işi seçmene çirkin benzetmelerde bulunmaya kadar götürdü. 

DİĞER ADAYLARI ELEŞTİRMEK ADINA SEÇMENE HAKARET ETTİ

Millet İttifakı’nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Nurlupunar Mahallesi’ne gitti.  Burada İl Başkanı Hasan Eryılmaz imarla ilgili bir konuşma yaptı. Cumhur İttifakı’nın adayları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e imar üzerinden yüklenmek isteyen Eryılmaz, sözlerini işi seçmene hakaret etmeye kadar götürdü. Eryılmaz, yaptığı konuşmada “Öbürü dedi ki o yapamadı, ben ondan daha iyisini yapacağım Sonra ne oldu? Biri sizi öbürünün kucağına gönderdi, öbürü diğerinin kucağına gönderdi.” şeklinde sözler sarf etti. Diğer siyasi parti ve adaylarını eleştirmek adına Eryılmaz’ın siyasi seviyeyi yerle bir eden ve seçmene hakarete kadar uzanan sözleri, büyük tepki çekti.

Editör: TE Bilişim