GEÇTİĞİMİZ yerel seçimlerde Demokrat Parti'den Yunusemre Belediye Başkan adayı olan ve bir dönem Demokrat Parti İl Başkan Vekilliği de yapan Nazif Beygit, siyasi tercihini MHP'den yana kullandı. Demokrat Parti içerisinde bazı üst düzey yöneticilerinin kendisine karşı tutumu yüzünden ayrılma kararı verdiğini açıklayan Beygit, MHP'nin iktidar olmaya en yakın parti olduğunu ifade ederek tek çarenin MHP olduğunu dile getirdi.
"İKTİDAR OLMAYA EN YAKIN PARTİ MHP'DİR"
30 yıllık siyasi hayatı olan ve Demokrat Parti içerisinde üst düzey görevlerde bulunan Nazif Beygit, 1980'li yıllarda MHP teşkilatı içerisinde olduğunu belirterek, ülkenin refaha erişebilmesini sağlayacak en güçlü siyasi partinin MHP olduğunu dile getirdi. Beygit konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"30 aşkın siyasetin içinde öyle ya da böyle bulunmaktayım. Tek amacım ülkeme siyasi boyutta da hizmet edebilmektir. 1980 yılına kadar MHP içinde siyasi hayatım oldu. Sonra malumunuz ihtilal dönemi yaşandı. Daha sonra Anavatan ile devam eden siyasi hayatım nerdeyse 30 yıldır. Sonra DP ile birleşme ve üst düzey yöneticilik, yani DP teşkilat başkanlığım ardından Yunusemre belediye başkan adaylığım ve sonra vekaleten il başkanlığım oldu. Fakat bazı üst düzey yöneticilerin bana karşı tutum ve davranışlarından dolayı DP'den ayrılma kararı aldım. Tüm arkadaşlarıma bilgi verdim helalleştim ve ayrıldım. Artık siyaset yapmayacağım derken MHP'den gelen eskiden beri birlikte olduğum arkadaşlarımın ?hadi gel artık aramıza katıl' çağrısına kayıtsız kalamadım. Çünkü ülkemin yaşadığı sorunları biliyorum ve bu sorunları ancak MHP'nin kadrolarının çözebileceğini, ülkemizi bu darboğazdan çıkaracağına inandığım için MHP çatısı altında siyasi hayatımı devam ettirme kararı aldım. Allah inşallah güç kuvvet verir, mahcup ettirmez ve ben de görevimi layıkıyla yerine getiririm. Tek çare MHP'dir. Halkımızın bunu çok iyi anladığını düşünüyorum. İktidar olmaya en yakın parti MHP'dir"
Editör: TE Bilişim