Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik; Sancaklıbozköy, Sancaklıiğdecik ve Karaoğlanlı mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkanlara MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Kadın Kolları Başkanı Neşe Meteler Töz, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili ve Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Güzgülü, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

“YİĞİTLER DİYARI SANCAKLIİĞDECİK”

Sancaklıiğdecik Mahallesi’nde büyük coşku ve heyecanla karşılanan Başkan Ergün ve Başkan Çelik, burada mahalle kıraathanesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte sizleri ziyaret ediyoruz. Bizi coşkuyla karşılayıp bağrınıza bastığınız için yürekten teşekkür ederim. Yiğitler Diyarı Sancaklıiğdecik’te Cumhur İttifakı Manisa'nın en yüksek oylarından birini alacaktır bundan hiç şüphemiz yok” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI”

Başkan Çelik’in ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sizlerle beraber olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bizleri bu makamlara uygun görüp teveccüh eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı adayları olarak bizleri gösterdikleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. 1088 mahallemiz 17 ilçemizde öncelik sırasına göre program dahilinde hizmetleri götürmeye çalışıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Gönül birlikteliği ile oluşturulan Cumhur İttifakının gücü ile sizlerle çok daha güzel hizmetler yapacağız bunun sözünü veriyoruz. Buradan da sizlerden 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek istiyorum. Hizmetler devamlılık ister, biz yeniden talibiz. Başkanlarımızın, milletvekillerimizin desteği, Cumhur İttifakının gücü ile inşallah 1 Nisan'dan itibaren hizmetlerimize devam edeceğiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın” diye konuştu.

SANCAKLIBOZKÖY’DE DE COŞKULU KARŞILAMA

Cumhurun adayları Sancaklıiğdecik Mahallesi’nin ardından Sancaklıbozköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün ve Başkan Çelik’i burada Sancaklıbozköy Mahalle Muhtarı Kadir Dalgın ve mahalle sakinleri karşıladı. Kendilerini coşkuyla karşılayan vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Ergün ve Başkan Çelik, mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Ergün ve Başkan Çelik, önümüzdeki hizmet döneminde el birliğiyle mahalleye güzel hizmetler yapacaklarını vurguladı.

KARAOĞLANLI’DA ÇAY MOLASI

Başkan Ergün ve Başkan Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesi ziyaretinin ardından Karaoğlanlı Mahallesi halkı ve esnafı ile bir araya geldi. Mahalle meydanında kendisini bekleyen vatandaşların coşkulu karşılamasına teşekkür eden Cumhur İttifakı adayları, kahvehaneleri ve esnafları ziyaret edip tek tek tokalaştı. Kahvede çay molası verdiği anda vatandaşları bilgilendiren Başkan Ergün ve Başkan Çelik, önümüzdeki dönem projelerini de anlattılar. Cumhur İttifakı’nın adayları, insan odaklı projeleri ile vatandaşların yanında olduklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim