Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan ile birlikte; esnaf ve vatandaşları selamladı. Cumhuriyet Mahallesi’nde bir miting düzenleyen Cumhur İttifakı’nın adayları, kendilerini coşkuyla bekleyen halka hitap etti. Başkan Ergün ve Tezcan’ın Saruhanlı programına Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, MHP İl Yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi bürokratları da eşlik etti.

ESNAF VE VATANDAŞLARI SELAMLADILAR
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Ak Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan, Saruhanlı programının ilk ayağında İshakçelebi Mahallesi’nde kahvehane toplantısı yaptı. Heyet, daha sonra Saruhanlı ilçe merkezinde halkı selamladı. Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek sözü veren vatandaşlar, sevgi gösterilerinde bulundu.

MEŞALELER SARUHANLI’YI AYDINLATTI
Cumhur İttifakının adayları, Saruhanlı Seçim İrtibat Ofisi yakınında konfeti ve meşalelerle karşılandı. Saruhanlı’da geceyi aydınlatan meşaleler eşliğinde, ‘Büyük Başkan’ sloganları atıldı. Kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür eden Başkan Ergün ve Tezcan, seçim irtibat ofisine kısa bir ziyarette bulundu.

TEZCAN, “SARUHANLI’NIN YILDIZI PARLAYACAK”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Ak Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan ile birlikte, Cumhuriyet Mahallesi’nde miting yaptı. Halk buluşmasının ilk konuşmasını Tezcan yaptı. Cumhur İttifakının Saruhanlı’ya güç birliği ile hizmet yağdıracağını belirten Tezcan, “31 Mart yerel seçimleri; ülkemize, Manisa’mıza, Saruhanlı’mıza hayırlı olsun. Biz hazırlığımızı yaptık. Büyük projelerle geliyoruz. Geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarının startı verildi. Biz tüm Saruhanlı’yı doğalgazla buluşturacağız. Saruhanlı’yı yıldızı parlayan bir ilçe yapmak için canla başla çalışacağız. Cumhur İttifakının 3 bakanı, 7 milletvekili var. 31 Mart tarihinde Büyükşehir Belediyesi’nde Cengiz Ergün başkanımız, Saruhanlı’da da bizi taçlandırırsanız, ilçemize hizmet yağacak” diye konuştu.

YARALI, CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTEDİ
Tezcan’ın konuşmasının ardından Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da bir konuşma yaptı. 3 dönem kuralı dolayısıyla vatandaşlara veda eden Yaralı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

BAŞKAN ERGÜN’DEN YARALI’YA TEŞEKKÜR
Mitingin son konuşmasını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün yaptı. Başkan Ergün, konuşmaya davet edildiği anda ‘Bozkurt Cengiz’ sloganları ile karşılandı. Halkı selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Ergün, kendisinden önce konuşan Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya ilçeye kazandırdıkları için teşekkür etti.

CUMHUR İTTİFAKI İLE KAPILAR DAHA HIZLI AÇILACAK
Geride bıraktığı 10 yıllık dönemde kendisine destek vermiş, vermemiş tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Ergün, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde oluşturulan Cumhur İttifakının adayı olarak karşınızdayım. Allah’a şükür. Alnımız açık, her şeyin hesabını verebilir durumdayız. İnşallah, önümüzdeki dönemde de güzel projelerle yanınızda olacağım. Artık Cumhur İttifakı sayesinde daha güçlü olacağız. Kapılar daha hızlı açılacak ve daha çabuk sonuçlanacak” diye konuştu.

YATIRIMLARI HATIRLATTI
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla geride kalan 5 yıllık süreçte Manisa il genelinde ve Saruhanlı’da hayata geçirilen Başkan Ergün, kavşak projelerinden, ulaşıma, atıksu arıtma tesislerinden Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’ne, asfalttan kilit parke taşına, ulaşımdan prestij cadde düzenlemelerine, Gıda Bankası, ÇKSM ve MABEM gibi projeleri tek tek saydı. Saruhanlı özelinde yapılan projelere de değinen Başkan Ergün, Cumhur İttifakı birlikteliği ile önümüzdeki dönemde 2 katından fazlasını ilçeye kazandıracaklarının altını çizdi.

SARUHANLI’NIN İKİ YENİ PROJESİ HAZIR
Başkan Ergün, Saruhanlı ilçesi için hazırladıkları iki projeyi de müjdeledi. Mitingin yapıldığı alana kazandırılacak olan projeyi açıklayan Başkan Ergün, “Allah nasip ederse yeni dönemde buraya muhteşem bir Gençlik Merkezi yapacağız. Saruhanlı’ya hitap edecek yeraltı otoparkının projeleri de hazır. Saruhanlı Belediye Hizmet Binası, yanında Büyükşehir ve MASKİ hizmet binasının da projeleri hazır. Yan yana kardeş gibi, bu iki binayı yapacağız” dedi.

OVA YOLLARINI YENİLEYECEĞİZ
Manisalı çiftçi kardeşlerimizin de yüzünü güldürecek çalışmalarımız olacak diyen Başkan Ergün, “Ovalardaki ekim dikim işleri başlamadan önce, Allah nasip ederse; ova yollarınızı düzeltmek boynumuzun borcu olsun. Biliyorum, kullanımdan dolayı yollar bozuluyor. Bu yolları da inşallah, hızla yenileyeceğiz. Yeni dönemde kırsal kalkınmaya daha fazla destek olacağız. Üretimle vatandaşın refahı artar. Seracılık, hayvancılık ve meyvecilik noktasında her yatırıma destek vereceğiz. Çiftçi kardeşimizi mahallesinde kalkındıracağız” dedi.

SARUHANLI’DAN DESTEK SÖZÜ
Başkan Ergün, konuşmasının sonunda 31 Mart akşamı için Saruhanlılı vatandaşlardan destek istedi. Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan, belediye meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi’nde şahsına destek isteyen Başkan Ergün’e söz veren Saruhanlılılar, ‘İttifak el ele yürüyoruz zafere’ diye sloganlar attı.

Editör: TE Bilişim