CHP Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları, Manisalı şehitler için lokma hayrı yaptı. Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özge Arslan, şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, "Devlet etkin bir mücadele ortaya koyarak askerimizden, polisimizden, çocuklarımızdan, anne ve babalardan tek bir kayıp daha vermeden bölge güvenliğini ve Türkiye'nin üniter yapısını acilen sağlamak zorundadır." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler Gençlik Kolları, çatışmalarda hayatlarını kaybeden Manisalı şehitler için lokma hayrı yaptı. Lokma hayrı sonrasında bir konuşma yapan Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özge Arslan, "Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Gençlik Kolları olarak bugün Başta Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve öncelikle son 1 ay içerisinde Manisa'dan şehit verdiğimiz Uzman Çavuş Erdoğan Kaya, Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer, Polis Memuru Erol Aktürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna lokma hayrımızı yaptık. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Ülkemiz çok zor ve acılı günlerden geçiyor. Gün geçmiyor ki bir baba ocağına, bir ana yüreğine ateş düşmüyor. Terörden medet umarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına huzuru ve barışı getireceğini söyleyenler bizlere kandan, acıdan ve gözyaşından başka bir şey vermiyor." diye konuştu.
"TEK BİR KAYIP DAHA VERMEDEN BÖLGE GÜVENLİĞİ SAĞLANMALIDIR"
1 Kasım seçimleri öncesi ‘400 milletvekili vermezseniz ülkede istikrar kalmaz' diyenlerin bu kaosun sorumlusu olduğunu belirten Arslan, devletin etkin bir mücadele ortaya koyarak bu çatışmaları sonlandırmak zorunda olduğunu ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak PKK terörüne karşı olduklarını ve PKK ile devlet arasında sıkışmış halkın da savunucuları olduğunu belirten Arslan sözlerini şöyle sonlandırdı: "1 Kasım seçimleri öncesi 400 Milletvekili vermezseniz ülkede istikrar kalmaz, barış kalmaz, terör tekrar baş gösterir diyenler, biz barış süreci derken PKK silah döşemiş diyenler, ülkenin istihbaratını terörle mücadelede kullanmak yerine kendi çıkarları için kullananlar ülkenin bugün ki durumundan sorumlu olanlardır. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak PKK terörüne ne kadar karşıysak, bölgede yaşayarak PKK ile devlet arasında sıkışmış halkın, saldırılara maruz kalarak görev yerlerini terk etmek zorunda kalan kamu görevlilerimizin de o kadar yanındayız. Onların yaşam hakkının, eğitim hakkının, sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkının savunucularıyız. Devlet etkin bir mücadele ortaya koyarak askerimizden, polisimizden, çocuklarımızdan, anne ve babalardan tek bir kayıp daha vermeden bölge güvenliğini Türkiye'nin üniter yapısını koruyarak acilen sağlamak zorundadır."
Editör: TE Bilişim