Şehzadeler Belediye başkanlığı için MHP’den aday adayı olan Murat Yörük, Cumhur İttifakı kapsamında ilçede AK Parti adayının destekleneceği kararının ardından sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimleri için aday adaylığını açıklayan ve o günden itibaren çalışmalarını yürüten Yörük, yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin aldığı karar gereğince bağlı bulunduğumuz ilçede Cumhur İttifakı kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi adayının desteklenmesi kararı alınmış ve ilan edilmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin önemle ve özellikle üzerinde durduğu beka sorunumuz belediyelerden önemlidir. Beka olmazsa belediye bir işe yaramayacaktır. Liderimizin dediği gibi; hiç kimse davanın önünde, davanın üstünde ve davadan daha önemli değildir. Ben demek şeytan eylemidir. Nefsimizin esiri olmaktan, ihtiraslarımızın kölesi bulunmaktan Alemlerin Rabbi olan Allah'a sığınırım.” dedi.

Aday adaylığını açıklayıp çalışmalara başladığı ilk günden itibaren yanında olan bütün herkese teşekkür eden Yörük, “Yola çıkmış olduğum ilk günden beri bizlere desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma, muhtarlara, oda ve dernek başkanlarına, gerek sosyal medya gerek mesaj yoluyla yanımızda olduğunu bildiğimiz hemşehrilerimize teşekkür ederim. Yolumuz uzundur, yolumuz çetindir. Bundan sonraki süreçte de liderimizin, genel merkezimizin ve teşkilatlarımızın emrinde olduğumuzu ve üzerimize düşecek her türlü göreve karşı ilk günkü iman ve heyecanla hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ne mutlu Türk'üm diyene!” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim