Daha sonra Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlediği pilav ve aşure hayrına katılan Başkan Ergün burada vatandaşlara aşure dağıttı.
Cuma gününü vatandaşlarla iç içe geçiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hatuniye Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ziyareti yaparken, Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlediği pilav ve aşure hayrına katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e esnaf ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Fuat Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile birlikte daire başkanları eşlik etti. Hatuniye Camii'nin çıkışında Bülent Koşmaz Parkı'nda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, parkta bulunan aydınlatma direklerinin Hatuniye Camii ve Valilik Binası'nın siluetlerini bozması nedeniyle yerlerinin değiştirmeleri talimatını verdi. Parkın peyzaj düzenlemelerinin de kente farklı bir hava kattığını ifade eden Başkan Ergün, Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın bu noktada güzel bir hizmeti şehre kazandırdığının altını çizdi.
VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Bülent Koşmaz Parkı'nda yaptığı incelemelerin ardından Doğu Caddesi üzerinde esnafı selamlayan ve vatandaşlarla sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri de geri çevirmedi. Başkan Ergün daha sonra Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin düzenlediği pilav ve aşure hayrına katıldı.
BAŞKAN AŞURE DAĞITTI
Vakıf İşhanı önünde gerçekleştirilen pilav ve aşure hayrı öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü, Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmaca ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada kendisine ikram edilen pilavdan tadan Başkan Ergün daha sonra vatandaşlara aşure dağıttı.
KOOPERATİFİ ZİYARET ETTİ
Aşure dağıtımının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün beraberindekilerle birlikte Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Kendilerini kırmayıp hayırlarına katılan Başkan Ergün'e teşekkür eden Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmaca, "Geleneksel olarak her yıl yaptığımız aşure hayrımıza katılımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e yönetim kurulum ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni araçlarımızın da şehrimize hayırlı olmasını ve kazasız belasız hizmet vermesini temenni ediyoruz" dedi.
ŞOFÖR ARKADAŞLARA KAZASIZ BELASIZ HİZMETLER DİLİYORUM
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de yapılan hayırda kooperatif başkanı, yönetim kurulu ve esnaflarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirterek, "Kooperatifimizin düzenlediği bu hayrın hayırlara vesile olmasını, Allah katında kabul olmasını diliyorum. Sağlıkla sıhhatle gelecek yıllarda da bir araya gelmeyi bize nasip etsin. Ben görevi başında bulunan bütün şoför arkadaşlarımıza kazasız belasız hayırlı hizmetler vermelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim