Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü yoğun geçirdi. Başkan Çerçi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar ile bayramlaşırken, iş yerinde çıkan yangında yaralanan Hilmi Bolu'ya da ev ziyareti gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
KÖYLERE GİTTİ
Başkan Çerçi ilk olarak Şeyh Fenari Camii'nde kıldığı Bayram Namazı'nın ardından vatandaşlar ile buluşarak bayramlaştı. Başkan Çerçi, daha sonra Valilik tarafından Polisevi'nde düzenlenen Genel Bayramlaşma törenine katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karaali Camii'nde kıldığı Cuma Namazının ardından vatandaşlar ile bayramlaşarak sohbet etti. Başkan Çerçi, Karaali Mahallesinde ayrıca Yunusemre Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete açılacak olan Karaali Çim Sahası'nda incelemede bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Karaali'de Belediyemiz tarafından yapılan Çim Saha artık bitme noktasına geldi. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından sahamızı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız hayırlı uğurlu olsun." dedi.
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNE GİTTİ
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karaali Mahallesinde iş yerinde çıkan yangın sonucu yaralanan Hilmi Bolu'ya da ev ziyareti gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Çerçi, "Talihsiz bir olay sonucu çıkan yangında yaralanan Hilmi kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve moral vermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Allah kimseye böyle üzücü olaylar yaşatmasın." diye konuştu.Yunusemre Belediyesi, Karaali Mahallesinde ayrıca vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ve çanta dağıttı.
Editör: TE Bilişim