Ziyarette Adnan Erbil'e Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayati Dolman, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Altuntaş'ta eşlik etti. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Şule Uygur'da ziyarette hazır bulundu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil'in güzel çalışmalara imza atacağını kaydetti.

Başkan Çerçi, şehirin imarı ve inşaası için çok önemli projeler yapacakları düşündüklerini belirterek, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na nazik ziyaretlerin dolayı teşekkür ediyorum. Adnan Erbil beyi ve yöntemini tebrik ediyorum. Manisa için hayırlı ve güzel çalışmalar yapacağını inanıyorum. Şehirin imarı inşaası için çok önemli projeler yapacağımızı düşünüyorum. Manisa hepimizin Manisa'sı, biz Manisa'nın en büyük ilçesi olan Yunusemre ilçesi ve Manisa'nın gelişen yüzü olarak üniversitenin kalbi olarak çok önemli gelişmeler yapıyoruz. Şehirin imarı inşası için çok ciddi çalışmalarımız var." dedi.

Şu anda bir Başkan Yardımcısı'nın İstanbul'da TOKİ Genel Merkezi'nde çalışmalar halinde bulunduğunu belirten Çerçi, "Başkan Yardımcımız Pazartesi ve Salı günüde Ankara'da ciddi çalışmalar yapacak. Biz Yunusemre Belediyesi olarak ekip ruhu ile çalışıyoruz. Yapacağımız projelerde Ticaret ve Sanayi Odası'nı da görmek isteriz. Biz de yapacağımız çalışmalarda Ticaret ve Sanayi Odası'na her türlü olumlu katkıyı vermeye hazırız kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"MANİSA'YA BAŞKANIMIZ ÇERÇİ İLE KATKI SAĞLAYACAĞIZ"
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, ise Yunusemre Belediye ile ortaklaşa gerçekleştirecekleri proje ve çalışmaları konuşmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi'yi ziyaret ettik. Manisa'ya Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ile ortaklaşa hizmet ediyoruz. Başkanımız yerelde, bizde sivil toplum örgütü olarak Manisa'ya hizmet ediyoruz. Bizim yapabileceğimiz neler var ise onları konuşmak için bugün buradayız. Manisa'ya Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ile katkı sağlayacağız" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim