Manisa'nın Şehzadeler İlçesi, Akpınar Mahallesi'nde çok amaçlı salon ve kurs binasının temel atma töreninde konuşan AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Hiçbir ayrım yapmıyoruz, burada insanlar Kur-an öğrenebilecek, yarın da Belediye olarak yaptığımız cemevini açacağız. Hepimiz biriz" dedi.

Çok amaçlı salon ve kurs binasının temel atma törenine AK Partili Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve mahalle halkı katıldı.Temel atma töreninde konuşan AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, her mahallede benzer yapılar kazandırmayı hedeflediklerini belirterek, "225 metrekarelik bu arsayı belediye olarak satın aldık. Yaklaşık 400 bin liraya bu yeri halka kazandırıyoruz. İki katlı binanın zemin katında salonlar, üst katta da 4 derslik yer alacak. Binanın arkasında da bahçe yer alacak. 3 ay içinde bu bina bitecek. Yeşilköy, Ahmet Bedevi ve Hacıhaliller Mahallesi'nde de etkinliklerin yapılacağı 3 çok amaçlı salonu da faaliyete geçireceğiz. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın dini açıdan isteklerini göz ardı etmiyoruz. Burada Kur-an kursu binası yapıyoruz ama yarın da tamamladığımız Yeniköy'deki cemevinin açılışını yapacağız. Hepimiz biriz. Camiye de cemevine de desteği biz veriyoruz" diye konuştu.

AK Partili Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de hükümetin verdiği destekleri anlatarak, Manisa'nın daha da gelişeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dualar eşliğinde çok amaçlı salon ve kurs binasının temeli atıldı.
Editör: TE Bilişim