Yaklaşık 20 gün önce düzenlenen kongrede Halil Tokul’dan görevi devralan Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Semih Balaban, gazetemiz Manisa Olay’ı ziyaret etti. Eşi ve Yönetim Kuru üyeleriyle birlikte ziyareti gerçekleştiren Balaban’ı gazetemizin Medya Grup Başkanı Ertuğrul Aytaç ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Balaban, Ertuğrul Aytaç’ın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Balaban, “Ertuğrul ağabey bizim aile dostumuz, değerli bir büyüğümüz. Babamın da en yakın arkadaşlarından biriydi. Bizim adaylık sürecimizde yazdığı yazıları okudum. O yazılarda çok isabetli tespitlerde bulundu. Kongrede de o tespitleri birebir gerçekleşti. Kazandıktan sonra da yine kongreyi kaleme aldı ve bizi çok memnun etti. Biz de yönetimimizle birlikte hem gazeteci arkadaşlarımıza, hem de Ertuğrul ağabeyimize bir ziyarette bulunmak istedik.” diye konuştu.

Gazetemizin Medya Grup Başkanı Ertuğrul Aytaç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balaban ve ekibine başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim