Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli 22 Ekim’de Manisa’ya geliyor. MHP lideri Bahçeli’nin Manisa programında hem MHP İl Başkanlığı binasını hem de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasını açacağı öğrenildi. Bahçeli’nin program detayının önümüzdeki günler içerisinde açıklanması bekleniyor.  

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etmişti. Daha sonra Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı ve yeni yönetimini ağırlayan Başkan Ergün, bu ziyarette yaptığı açıklamada Bahçeli’nin Manisa’ya geleceği haberini vermişti.

MANİSALILARA TEŞEKKÜR EDECEK

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Manisa’ya gelmeyen Devlet Bahçeli, Manisalılara da teşekkür edecek. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı kapsamında mevcut büyükşehir belediye başkanı MHP’li Cengiz Ergün tekrar aday gösterilmiş ve seçimi kazanmıştı. Bahçeli’nin bu kapsamda Manisa’da yapacağı konuşmalarda MHP’nin adayına verdiği destekten ötürü kent halkına da teşekkür edeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim