Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli açılış için adaya birlikte seyahat etti. İkilinin aylar sonra ilk kez bir araya geldiği kare MHP'ni Twitter hesabında paylaşıldı.

27 Mayıs darbesinin ardından Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın idamına karar verildiği Yassıada, darbenin 60’ıncı yıl dönümünde, 5 yıllık çalışmaların sonunda Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak açılıyor.

Adanın açılışı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı törenle gerçekleştirilecek.

AYLAR SONRA İLK KEZ BİR ARADALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli açılış için adaya birlikte seyahat etti. Şubat ayından bu yana bir araya gelmeyen ikili aylar sonra ilk kez birlikte poz verdi.

Erdoğan ve Bahçeli’nin bir arada olduğu fotoğraf MHP’nin Twitter hesabından “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Demokrasi ve Özgürlükler Adası” açılış programına birlikte seyahat ediyorlar.” notuyla paylaşıldı.

Editör: TE Bilişim