Yerel seçimlerde aldığı oy oranı ile büyükşehir başta olmak üzere birçok ilçede yerel yönetimlerde söz sahibi olan Milliyetçi Hareket Partisi, genel seçimlerde de ipi göğüslemek için hareket geçti. Her bölgede tabandan gelen sese kulak vererek birleştirici ve bütünleştirici adaylarla hareket etmek isteyen teşkilatlar, özellikle ilçelerde ilçenin sevilen ve takdir gören denenmemiş isimlerini aday adayı olarak genel merkezlerine bildirdi. Son olarak Akhisar'da ilçenin sevdiği ve herkes tarafından bilinen doktoru Dr. Gökhan Gürel'in ismi milletvekilliği aday adaylığı için konuşulmaya başlandı. Aileden MHP'ye yakınlığı ile bilinen Gürel'in ilçede belli bir oy potansiyeli ve seveni olduğunu belirten partililer, Gürel isminin Akhisar'da heyecanla karşılanacağı ve ciddi oy potansiyeline ulaşabileceği görüşünde birleşti.
HER KÖYDE TANINIYOR
Doktorluk mesleği nedeniyle ilçede ve köylerinde birçok vatandaş tarafından yakinen bilinen Dr. Gökhan Gürel'in MHP tabanında da bilindiği belirtildi. Babası MHP teşkilatları tarafından bilinen bir isim olan Gürel'in genç olması ve bütünleştirici olmasının Akhisar'ın yıllardır beklediği çalışkan milletvekili ihtiyacını da karşılayacağı, ilçeye ilgisiz kalan mevcut milletvekillerinden beklenen hizmeti alamayan ilçe halkının her siyasi görüşe sahip vatandaşın bu adaylığı destekleyeceği yönünde görüş belirtildi.
AİLEDEN MHP'Lİ
Son yerel seçimlerde Akhisar'da belediye başkanlığı için birçok kesim tarafından desteklenmesine rağmen aday gösterilmeyen ancak Akhisar'lı MHP'li taban tarafından babasının MHP'li olması ve ilçede kadın erkek birçok kesim tarafından sevilmesi nedeniyle desteklenen Dr. Gökhan Gürel'in MHP'den aday adaylığına şimdiden sıcak bakan MHP'liler de Akhisar'ın Doktor Gökhan'ı ilçeyi temsilen milletvekili görmek istediğini söyledi.
Dr. GÖKHAN GÜREL KİMDİR
1978 yılında Akhisar'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Akhisar'da tamamladı. 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mecburi hizmetinden sonra 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. Üniversite yaşamında Öğrenci Temsilciliği, Asistan Temsilciliği, Sağlıkçılar Birliği gibi platformlara başkan seçildi. Yurt içi ve yurt dışı mesleki kongre ve sempozyumlarda çok sayıda sözlü ve yazılı bildirilerde bulunarak çeşitli sunumlar yaptı. Bilimsel araştırmalara ve eğitimlere katıldı. Türk Nöroloji Derneği ve İzmir Tabip Odası üyesi olup, 2009 - 2011 yılları arasında İzmir Multipl Skleroz Derneği ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2011 yılında aynı kuruma başkan seçildi. Nöroloji uzmanı, evli ve iki çocuk babasıdır.
Editör: TE Bilişim