Volkswagen yatırımının gerçekleşmemesi üzerine Gelecek Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ı etiketleyerek bir paylaşım yaptı.

Atsan, attığı twitte şöyle dedi: “Wolkswagenin Manisa yatırımı İçin bir zamanlar çok tweet atmıştınız başardınız diye. Şimdi vaz geçti !!! Madem çok faydanız oldu tekrar efhor sarfedinki geri gelsin MANİSA’ MIZA”

KAPLAN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Bunun üzerine Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan’a cevap veren Kıvırcık, şöyle dedi:

“Sayın @AtsanSinan, memleket yatırım kazansın, vatandaşımıza istihdam sağlansın diye gayretimiz de duamız da çok herzaman, bununla ancak gurur duyar ve çabaya devam ederiz. Siz de emperyalist efendilerine gidip yatırım gelmesin diyenlere katılıp seviniyorsanız, takdir Manisa'mın..”

DİL BİLGİSİ DERSİNİ İHMAL ETMEDİ

Kıvırcık, Atsan’ın attığı twitteki yazım yanlışlarıyla ilgili olarak da “Bu arada ek bilgi olarak Wolkswagen değil Volkswagen, vaz geçti değil vazgeçti, efhor değil efor, sarfedinki değil sarf edin ki... Cümlenin dizilişi ile ilgili anlam bozukluğuna girmiyorum, siz bir ara gramer ve dil bilgisi çalışırsınız. Hani derdinizi anlatabilmek açısından” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim