AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa’da ilçe kongrelerinin başarıyla tamamlandığını belirtti. Kongre sürecini değerlendiren İl Başkanı Hızlı, görevi yeni devralan ve güven tazeleyen yönetimlere başarılar diledi. Koronavirüs pandemisi dolayısıyla açıklanan tüm kurallara riayet edilerek bir kongre süreci yaşandığını aktaran Salih Hızlı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada kongreye katılan tüm partililere teşekkür etti.

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Hızlı, “Manisa il başkanlığı olarak ilçelerimizde kongre sürecimizi tamamladık. Kongrelerimizde bizleri desteklerini esirgemeyen Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandermir, MKYK üyesi Ege bölge Kordinatörümüz Manisa milletvekilimiz Murat Baybatur, il Kordinatörümüz MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan,ve milletvekillerimiz  bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerini hassaten teşekkür ediyorum. Bu coşkuyu bizlerle paylaşan  İl yönetimi arkadaşlarıma partimizin Delegelerine mahalle başkanlarımıza  tüm teşkilatımızın her bir bireyine ayrı ayrı ve Cumhur ittifakı ilçe başkanlarına ve belediye Başakanlarına teşkilatlarına  misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Selendi İlçe Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr.Bekir Pakdemirli,ye şükranlarımı sunuyorum. Güzel bir kongre süreci tamamladık. Her ne kadar tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi dolayısıyla partililerimizle bir araya gelme süremiz kısıtlansa da kongrelerde açıklanan tüm kurallara riayet ettik. Pandemi nedeniyle gönüldaşlarımızla, partililerimizle tokalaşamadık, sarılamadık. Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerimiz zorunlu olmadıkça kongreye katılmadı. Salona yaşlı ve çocuklar davet edilmedi. Kongrelerimiz öncelikle açık alanda, yoksa açılan pencereleri olan salonlarda yapıldı. Kongrede kullanılan tüm ekipmanlar ve alanlar dezenfekte edildi.  Kongre esnasında tıbbi maske takıldı. Partililerimizin salonlara girerken ateşleri ölçüldü, kolonya ikram edildi. Sandalyeler arasında mesafe bırakıldı. Konuşmacıların konuşma süreleri kısa tutuldu. Oy kabinlerinin içinde ve dışında dezenfektan bulunduruldu. Kabinlerde kalma süresi de kısıtlandırıldı. diye konuştu.

‘2023 HEDEFİMİZE YÜRÜYORUZ’

“10.5 milyon üyesiyle AK Parti, büyük bir teşkilat” diyen Başkan Hızlı açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Siyasetin merkezinde yer alan bir partinin neferleri olmaktan mutluyuz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizin güvenini boşa çıkarmadan, canla başla of bile demeden çalışmaya devam edeceğiz. 19 yıldır ülkemize hizmet eden AK Parti tecrübeli, vefakar, fedakar kadrolarını yeni arkadaşlarımızla takviye ederek bundan sonra da inandığı yolda yürümeye devam edecek. Kongreler tazelenme dönemi, bir bayrak değişimidir. Biz de tazelenerek, güven tazeleyerek, yolumuza, 2023-2053-2071 hedeflerimiz doğrultusunda Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda  yürümeye devam edeceğiz. Bu anlamda milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz ve sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız. AK Parti olarak her zaman yaptığımız gibi bundan sonra da vatandaşımızın sesine kulak verecek, halkın nabzını tutacağız. Hem yeni sosyolojinin yani toplumsal dinamiklerin okunması hem de yeni metotların uygulanması yönünde bir çabamız var. Partimize duyulan teveccühten bunu da en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Kongre sürecimiz il kongresi ile devam edecek. İl kongresi takviminin de önümüzdeki günlerde genel merkezimiz tarafından açıklanacağını öngörüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim