Haber: Eren EKİNCİ


AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda toplantılara katılmayan bazı üyeler yönetimden düşürülerek, yerlerine parti içerisinde daha aktif rol oynayabilecek, gelişmelere hakim yeni üyeler seçildi. Ak Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise bu durumu teşkilat içerisindeki kan değişikliği olarak yorumladı.


MANİSA AK Parti İl Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyelerinde tasfiyeye gidildi. Parti içerisinde aktif olmadığı söylenen yönetim kurulu üyelerinden Selman Alkış, Serdar Barış, Şaban Saha ve Can Mercül AK Parti tüzüğü gereği yönetimden düşürülerek yerlerine parti için daha faydalı olacakları düşünülen Onur Ergin, Reyhan Kurnaz, Cumhur Köseoğlu, Nejdet Behzat Sinarer ve Dilşat Ulaş getirildi.

AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, tasfiye edilen yönetim kurulu üyelerinin gelişmelerden haberleri olmadığı için yönetimden düşürüldüğünü belirterek, yerlerine parti için daha faydalı olacaklarını tahmin ettikleri üyelerin getirildiğini bildirdi. Yapılan değişikliğin parti tüzüğünce yapıldığını belirten Gürcan, "AK Parti'nin tüzüğü gereği toplantılara katılım göstermeyen üyeler yönetimden düşürüldü. Yeni isimler de takviye yapıldı. Tüzüğümüzün gerektirdiği bir durumdur bu. Toplantılarımıza katılmayanların gelişmelerden haberi olmaz. Gelişmelerden haberi olmayanların da pek fazla partimize artısı olmaz. Biz de bazı arkadaşları partimizin tüzüğü gereği yönetimden düşürerek yerlerine gelişmelerden haberi olan arkadaşları dahil ettik. Bunu bir kan değişikliği olarak görebilirsiniz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim