Muhalefetin sosyal medyada bir takım çevrelerin de desteği ile Türkiye'de her daim bir olumsuzluk var algısı var havası estirmeye çalıştığını ifade eden Akkal,"Her hafta bu yalanlarını boşa çıkartıyoruz. Milletimizle beraber yaşadığımız afetlerin yaralarını sarmaya çalışırken bunların derdi hep siyasi malzeme çıkarmak oldu. Tutturdular bir erken seçim türküsü. Boşuna heveslenmesinler. Seçimler zamanında yapılacak. Ayrıca hem erken seçim diye sabah akşam açıklama yapıp hem de kimi aday yapacağını bilmeyen bir muhalefetten pek de bir şey beklememek gerekiyor. Bizim adayımız belli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde belirlediğimiz hedeflerimize ulaşacağız. Muhalefet önce kendi iç çekişmesini halletsin." dedi.

Akkal, Salihli’de önce şehir merkezi ve yassa gereği mahalleye dönüştürülen köylerin muhtarları ile buluşup sorunlarını ve taleplerini dinledi ve ardından parti binasında, ana kademe, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelerek gündemde yer alan konuları değerlendirdiler. Akkal ayrıca kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

YEŞİLKAVAK BARAJI YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK

AK Partili Akkal Muhtarlar Derneği Salihli Şubesinde, Dernek Başkanı Mehmet Güler ve muhtarları dinledi. Yeşilkavak, Beylikli, Kordon, Köseali başta olmak üzere 11 Köyün Muhtarı yeşilkavak Barajı’nın hayata geçmesini talep etti. Yeşilkavak Barajının hayata geçirilmesi halinde 190 bin dekar tarım arazisinin sulana bileceğini belirten muhtarlar Akkal'dan destek istedi.

Akkal da," DSİ müdürlüğü Yeşilkavak Barajı projesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki dönem yatırım programına alınması için bakanlık nezdinde görüşmelerde bulunacağım”dedi.

MUHALEFETİN YALANLARI HER HAFTA DİZİ OLDU

Ana kademe, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelerek gündemde yer alan konuları değerlendiren Akkal, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Coronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında önemli aşamalar kaydedildi. Program kapsamında normalleşme süreci başladı. Ancak bu kez ardı ardına gelen doğal afetler yaşadık. 300'ün üzerinde farklı bölgelerde orman yangınları oldu. Bir taraftan yangınların söndürülmesi ile mücadele ettik. Yangının yaralarını sarmaya çalıştık. Bu arada Karadeniz bölgesinde sel felaketi yaşandı. Şimdi bu bölgedeki vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi yönünde çalışmalar başlattık. Bu süreçte Türkiye ciddi bir şekilde yükselişe geçti. Bu durumdan rahatsız olanlar Türkiye’nin yükselmesini engellemek için elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Hükümetimiz bununla ilgili mücadele ediyor. Diğer taraftan terör ile ilgili mücadele devam ediyor. Bu mücadele kapsamında yapılan çalışmalara karşı muhalefet partileri sanki ülkenin kara bir gündemi varmış gibi iklim yaratmak istiyor. Günümüzde Türkiye’nin bir adım daha ileri gitmesini istemeyen bir zihniyetle işbirliği yaparak Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Sosyal medya üzerinden CHP’nin öncülüğünde söylenen yalanların ve atılan iftiraların artık önünü almamız imkansız hale geldi. Artık sosyal medyada haftanın yalanları diye bir dizi oluşturulmuş. Biz onların bu yalanlarına artık gülüyoruz. AK Parti hükümetleri verdiği her sözü bugüne kadar tuttu. Bundan sonra da bu politikası devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde belirlediğimiz hedeflerimize hep beraber ulaşacağız. Hem ülkemizi zenginleştirmeye hem vatandaşımızın refahını yükseltmeye devam edecek hem de ülkemiz dışındaki bizi ilgilendiren konularda hem masada hem sahada olmaya devam edeceğiz. Kimse Türkiye olmadan plan yapmaya istikamet çizmeye kalkamayacak. İsteseler de istemeseler de Türkiye artık kabuğunu kırmış bir ülkedir. Her alanda kendini aşmaya devam ediyor. İhracatta rekorlar kırılıyor. Savunma sanayisinde hayal bile edilmeyen gelişmeler yaşıyoruz. Muhalefetten bir tebrik geldi mi peki? Tabi ki hayır. Muhalefetin derdi ülke değil." dedi.

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, AK Parti Ahmetli İlçe Başkanı Harun Kaçar ve yönetimi ile görüşen Akkal, Ahmetli yatırımlarının değerlendirildiği bir toplantıya da katıldı. Ahmetli'nin ihtiyacı olduğu projeleri Belediye Başkanı Ahmet Alhan ile görüştüklerini söyleyen Akkal, ilçenin ihtiyacı olduğu her konuda Ankara'da gerekli görüşmeleri yapacağını ifade etti. AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve ekibine de teşekkür eden Akkal, Salihli'nin mevcut potansiyelini daha da arttırmak için her türlü desteği vereceğinin söyledi.

 

Editör: TE Bilişim