Günün ilk saatlerinde AK Parti Alaşehir İlçe teşkilatında ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile bir araya gelen AK Partili Akkal, mahalle başkanlarının sorumlu oldukları bölgelerdeki talepleri yerinde alarak gelen istek ve şikayetlerle ilgili gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi. Yaklaşık 70 mahalle başkanıyla görüşme yapan Akkal, gündeme dair değerlendirmelerde de bulundu.

Türkiye’nin yaklaşık 2 yıldır COVİD-19 pandemisiyle büyük bir mücadele verdiğinin altını özellikle çizen Akkal, özellikle sağlık alanında yapılan yatırımların öneminin bir kez daha anlaşıldığını hatta muhalefet partilerinin de zamanında beğenmedikleri şehir hastaneleri konusunda söyleyecek sözlerinin kalmadığını ifade etti.

Pandemiden en az hasarla çıkmak için her kesime maddi, manevi desteklerin verildiğini bundan sonra da verilmeye devam edeceğini söyleyen Akkal, muhalefetin bu süreçte de yapıcı değil yıkıcı bir politika sergilediğini ifade etti. Muhalefetin yapılan her yatırımı, her desteği, atılan her adımı, uygulanan her politikayı sırf ‘muhalefet’ yapmak için karşı çıktığını söyleyen Akkal, şöyle konuştu: “Bizdeki muhalefetin bir örneği başka yerde yok. 40 sene önce yapılan köprülere de itiraz ediyorlardı, yaptırmayız diyorlardı. Şimdi de aynılar. Şimdi yine otoyollara, hastanelere, barajlara karşı duruyorlar. Buradan anlıyoruz ki, muhalefetin yapmayın dediklerini yapmaya devam edeceğiz. Milletimiz yapılanları görüyor. Görüyor ki bu muhalefete bu ülkeyi teslim etmiyor, bundan sonra da etmeyecektir. Bunların yaptıkları muhalefetin tek amacı var devletin ve milletin ayağına çelme takmak.”

CHP’nin HDP’den kopamadığını ve bundan sonra da kopamayacağını ifade eden Akkal, “İktidarı ele geçirmek için PKK’nın siyasi temsilcileri ile bana göre siyasi parti bile sayılmayan bir oluşumla iş birliği içindeler. Hala meclisteki kanunlara beraber itiraz ediyorlar. HDP’lilerin konuşmalarını alkışlayan tek parti mecliste CHP’dir. Onlar alkışlarken ben onlar adına utanıyorum. İktidara gelebilmek için tüm terör örgütleriyle, PKK, FETÖ ve uluslararası arenada ülkemizin büyümesini ve gelişmesini istemeyen tüm yapılarla iş birliği içindeler. Okyanus ötesinden gelen destekle iktidar olabileceklerini sanıyorlar. Milletimiz bu zihniyete devletin anahtarını teslim etmeyi bırakın aklından bile geçirmez.” dedi.

2023 seçimlerinin önemine de değinen Akkal, “Hem liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden göreve getirmek hem de mecliste üstünlüğü almak için daha çok çalışmalıyız. Mecliste güçlü olacağız ki milletimizin isteklerini yerine getirmek için zorlanmayalım. Ülkemizin pandemiye rağmen büyüdüğünü dünyadaki ülkelere göre avantajlı duruma geldiğini tüm otoriteler onaylıyor. 2023’e çok daha rahat bir ortamda gideceğiz.” dedi.

Akkal’a temasları boyunca AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve yönetimi başta olmak üzere AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu üyeleri Kaan Koca ve Ali Osman Emet eşlik etti.

Editör: TE Bilişim