AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat binasında düzenlenen bayramlaşma programına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'u İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın kolları Başkanı Seher Yiğit, Gençlik kolları Başkanı Barış Karagöz, partinin yönetim kurulu üyeleri, Belediye Eski Başkanlarından Mürsel Uçan, Muharrem Kaya, muhtarlar ile çok sayıda partiler karşıladı.
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

İlçe Başkanı Karagöz'ün ardından söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza ve tüm Manisalılara kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin" diye konuştu.
YOL KAZASINDA HASAR ALDIK
Baybatur, 7 Haziran seçimlerinde küçük bir yol kazasına uğradıklarını söyleyerek, "7 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde Selendi yine alnının akıyla sandıktan çıkmıştır. 7 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti olarak ufak bir yol kazasına uğradık. Halkımız bize sarı kart gösterdi bizler bundan ders çıkararak nerede hata yaptık onu araştıracağız bir daha bu kazaya uğramamak için. Genel başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde ilerlediğimiz yolda önümüzdeki her engeli aşmak için gayret gösteriyoruz. Koalisyon çalışmalarında da partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız. Koalisyon kurulmazsa bile tekrar sandığa giderek bu yol kazasını düzeltmiş olarak vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Koalisyon çalışmalarımız da bizim partimiz olumlu yaklaşıyor, hükümeti kurma derdinde ancak diğerleri eşeği yokuşa sürüklemek istiyorlar masayı ittiriyorlar oysa bizim partimiz masayı yaklaştırma içinde. Teşkilatlarımızın hükümet kurulduktan sonra bizlerden hizmet beklentileri var bunun için hükümet kurulmasının ardından Selendi'ye hizmet noktasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Selendi Manisa'nın en uzak ilçesi ancak Ankara'ya da en yakın ilçe. Selendi hizmeti hak ediyor bizde hizmeti vermek için çalışacağız Selendililer bizleri koltukta otursun diye meclise göndermedi. Bizleri hizmet etsin diye 4. sıradan meclise gönderdi. Bizler hizmet adamıyız. Halkımıza layık bir yönetici olmak için, nasıl bu güne kadar birlik beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıysak, bu günden itibaren de aynı şekilde çalışarak tek yumruk olarak halkımıza hizmet edeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilişim