Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Ahmetli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan, Ahmetli’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Hükümet Caddesi güzergahında esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşları selamlayan Cumhur’un adaylarını Ahmetli sevgiyle kucakladı. İlçe ziyaretinde Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı da makamında ziyaret eden Başkan Ergün, burada birlik ve beraberlik tablosu çizdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, haftanın son mesai gününde Ahmetli’de esnaf ve vatandaşla buluştu. Başkan Ergün’ü ilçe girişinde Ahmetli Belediye Başkanı Cumhur İttifakı AK Parti Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ahmet Alhan, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP İlçe Başkanı Emin Özbey, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Karakaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Nizamettin Kaya, AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Utku Efe, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ağırbaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çetinkaya, MHP, AK Parti teşkilatları, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımları Mustafa Genç ve Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları tarafından karşılandı.

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Karşılamanın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Ahmetli’de Hükümet Caddesi güzergahı boyunca esnaf ve vatandaşları selamladı. Yol boyunca esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşı selamlayan Başkan Ergün ve Alhan’a ilgi görüşmeye değerdi. Esnaf ziyareti esnasında Demokrat Parti Ahmetli Belediye Başkan Adayı Refik Kolay, Başkan Ergün’e çiçek takdim etti.

“GURUR DUYUYORUM”

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Ergün, Başkan Alhan ve beraberindekiler, Ahmetli Belediyesinde çay molası verdi. Burada çay molasına esnasında heyete AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz de katılım sağladı. Başkan Ergün’ü makamında konuk eden Başkan Alhan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de dile getirdiği gibi iki parti mezara kadar gidecek bir birliktelikle yola çıktı. Bu tablo gerçekten çok güzel oldu. Birlikte çok güzel şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçmişte bir yarış içerisindeydik. Ama o zaman da Cengiz Başkanım başarılarını ifade ediyordum. Sıfırdan bir büyükşehir teşkilatlanması, büyük bir alanda başarılı işler yapmak zor bir iş. Bunu olsa olsa bir Manisalı yapardı. Manisalı olarak gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

“BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ”

Ahmetli’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek kendini coşkuyla karşılaya vatandaşlara teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Belediye Başkanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere toplamda 10 yılı geride bıraktık. Geride kalan hizmet dönemimizde hizmete siyaset olmaz anlayışıyla 17 İlçemize hizmet etmeye çalıştık. Geniş bir alan. 30-40 yılın sorunları. Öncelik sırasına göre hizmetlimizi yapmakta çalıştık. Ahmetli Belediye Başkanımız Ahmet Alhan ile dostluk içerisinde bir hizmet dönemini geride bıraktık. İnşallah önümüzdeki hizmet döneminde birlikte güzel hizmetlere imza atacağız. 31 Mart yerel seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim