Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 65 Milyon TL yatırım bedeli ile Selendi’nin kaderini değiştirecek atıksu arıtma tesisi ve 86 kilometrelik altyapı işine hız kazandırdı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde olarak dizayn edilecek Adnan Menderes Caddesi’nde de üstyapı işine bordür ve oluk imalatları ile başlandı. Çalışmayı; Selendi Belediyesi Başkan Yardımcısı Aşkın Koç ile Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk, MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı, yüklenici firma temsilcileri ve teknik personel birlikte inceledi.

BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Selendi Belediyesi Başkan Yardımcısı Aşkın Koç da yapılan alt ve üstyapı çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Koç, hizmetlerin Manisa’nın en doğusundan başlayacağı sözünü veren Başkan Ergün’ün Selendi’ye bugüne kadar birçok önemli yatırım yaptığını söyledi.

SELENDİ MERKEZE 75 MİLYON TL BEDELLE 530 BİN METREKARE ÜSTYAPI

Yaptığı üstyapı yatırımlarıyla 17 ilçenin refah seviyesini her geçen gün yükselten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi merkezde altyapı çalışması yapılan noktalarda 75 milyon TL yatırım bedeliyle 530 bin metrekare üstyapı işi yapacak. Büyükşehir ve MASKİ, Selendi’de toplamda 140 milyon TL’lik bir yatırıma hayat verecek.

SELENDİ MERKEZİN ALTYAPISI YILLARA MEYDAN OKUYACAK

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Erkan Emir, “Selendi ilçe merkezinde uzun yıllar altyapı sıkıntısı yaşanmaması için çok önemli bir projeye hayat verdik. Geçtiğimiz yıllarda Selendi merkez 1. etap altyapı işimiz kapsamında 12 milyon TL yatırımla 28,5 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda üstyapısı yapılacak olan yerlerin bir daha kazılmaması için çalışıyoruz. Selendi ilçemize yaptığımız yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DAHA MODERN BİR SELENDİ İÇİN ÇALIŞILIYOR

Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, “17 ilçemizin tamamında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Selendi merkezdeki üstyapı işimize Adnan Menderes Caddesi’nde yapacağımız prestij cadde düzenlemesiyle hayırlısıyla başladık. Selendi ilçe merkezi de yapacağımız yatırımla bambaşka bir çehreye kavuşacak. Selendi ilçemizde yapılan yatırımlarla daha modern bir yapı oluşturulmuş olacak” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Onur Yılmaz