Uzak-yakın demeksizin 17 ilçeye eşit hizmet götürmek için çalışmalarını sürdüren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi’de atıksu arıtma tesisi işine de start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarda idari ve teknik binalarda başlanılan işleri Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı, yüklenici firma ve teknik personel ile birlikte inceledi. 10 bin eşdeğer nüfusa hitap edecek tesis ile Selendi merkez de daha sağlıklı bir çevreye kavuşacak.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Yüzde 50’si SUKAP desteği bulunan projede hayat verilen 86 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de üstyapı işi de yapılacak.

MASKİ, UZAK-YAKIN DEMEKSİZİN ÇALIŞIYOR

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Selendi tarihinin en büyük yatırımlarına devam ediyoruz. İdare olarak Cengiz Başkanımızın vizyonu doğrultusunda uzak-yakın demeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçe merkezindeki altyapı çalışmalarımız süratli bir şekilde ilerlerken projede yer alan atıksu arıtma tesisimizdeki imalatlara da hayırlısıyla başladık. İdare olarak bereketli Gediz ve Bakırçay Havzalarımızı korumak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz