Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi geçtiğimiz yıl yeni binasında hizmet vermeye başladı. Eski bina kötü görüntüye sebebiyet verdiği için yıkım işlemine başlandı fakat yol kapalı olduğu için vatandaşlar ağız diş sağlığı merkezine kadar gidip oradan hastaneye gitmek zorunda kalıyor.

“YIKIMLA BİRLİKTE SORUNLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI”

Tedavi olmak için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine giden vatandaşlar, son günlerde mağdur oldu.  Eski Merkezefendi Devlet Hastanesinin yıkımına başlanılmasıyla birlikte sorunlar gün yüzüne çıktı. Yıkım nedeniyle, hastane yolunu kullanamayan vatandaşlar, 100 metre dolanarak hastaneye ulaşmaya çalışıyor.

“ÖZELLİKLE YAŞLILAR MAĞDUR OLUYOR””

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlar, bir yandan sıcaklar nedeniyle mağdur olurken diğer taraftan da yürümek zorunda kaldıkları yol yüzünden zor günler geçiriyor. Özellikle yaşlı vatandaşlar başta olmak üzere hastaneye gelen vatandaşların çoğu ve engelli vatandaşlar yüz metre kadar bir mesafeyi yürümek zorunda kalıyor. Vatandaşlar bu konuda yetkililerden destek istiyor ve sorunun çözülmesini bekliyor.

Kaynak: Manisa Güne Bakış Gazetesi

Editör: TE Bilişim