Burhan AKDEMİR

Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Manisalıların uzun süredir beklediği bir konuyla ilgili güzel haberi verdi. Erkuş, Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde pandemi nedeniyle kapalı olan polikliniklerin tekrar hizmete girdiğini açıkladı.

Erkuş yaptığı açıklamada, “Eylül ayı itibariyle Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde 1 kadın doğum polikliniği, 3 çocuk polikliniği, 1 çocuk cerrahisi polikliniği, 1 kalp damar polikliniği ve 2 de kardiyoloji polikliniği hizmet vermeye başladı. Pandemi nedeniyle hastanemizde bu alandaki poliklinikler bir süredir kapalı tutuluyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Manisa Şehir Hastanesi’nde doktor arkadaşlarımızı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde görevlendirdik.” dedi.

MANİSALILAR BU HABERİ BEKLİYORDU

Manisa’da hizmete giren Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde kadın sağlığı ve doğum, çocuk ile kardiyoloji polikliniklerinin olmaması büyük tepkilere yol açmıştı. Gelen tepkiler üzerine açılan poliklinikler pandemi nedeniyle tekrar kapatılmak zorunda kalmıştı.

Özellikle aracı olmayan vatandaşların Şehir Hastanesi’ne gitmekte yaşadığı sıkıntılar nedeniyle talep yoğun olan polikliniklerin Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde tekrar açılması, Manisalıları sevindirdi.

Editör: TE Bilişim