İstanbul'da yaşayan Celal Akyol, pankreas kanseri olduğunu ve hastalığın karaciğerine sıçradığını öğrendi. Tıbbi anlamda tedavisine hemen başlanan Akyol'a doktorları umut vermezken, İnternetten bulduğu  kürle birlikte 4 ay gibi kısa bir sürede sağlığına kavuştu.
İstanbul'da bir hastanede 16 Kasım 2018 tarihinde yapılan tahlillerde hem pankreasında hem de karaciğerinde lezyonlar saptanan Akyol'un 21 Mart tarihinde yine aynı hastanede yapılan tahlillerinde ise hiçbir lezyona rastlanmadığı tespit edildi.
Pankreas Kanseri olduğunu öğrendikten sonra tıbbi tedaviye başlandığını ve kemoterapi görmeye başladığını kaydeden Celal Akyol, "Pankreas kanseri olduğumu öğrendikten sonra vakit kaybetmeden tıbbi tedaviye başladık. Kemoterapi görürken doktorlar bana umut vermedi. Tedavim devam ederken yaklaşık 4 ay önce tıbbi tedavimin yanında bitkisel kürlerle tedaviye devam ettim. Yaklaşık 4 ay sonra çıkan sonuçlarım da ne pankreasım da ne de karaciğerim de bir kitleye rastlanmadı. Artık Kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum. Ama tedavi sürecim devam ediyor. planlanan 4 kür tedavim daha var. Bundan sonrası artık koruma amaçlı tedavim devam edecek." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim