Manisa’da Şehir Hastanesi’nin açılmasıyla alt üst olan sağlık kurumlarında taşlar gösterilen tepkiler sayesinde yerine oturuyor. Manisa’nın göbeğinde Merkezefendi Devlet Hastanesi yeni ve oldukça geniş binasıyla hizmete başladı ancak hastanedeki birimler birer birer Manisa Şehir Hastanesi’ne kaydırıldı. Manisalılar özellikle çocuk, kadın doğum ve kardiyoloji bölümlerinin eksikliği nedeniyle uygulamaya ateş püskürdü. Konuyla ilgili yapılan haberler ve kamuoyunun tepkisi üzerine önce çocuk polikliniği, ardından da kardiyoloji polikliniği hizmete alındı. Dün de Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin sosyal paylaşım hesabı üzerinden yapılan bilgilendirmede bugünden itibaren kadın doğum polikliniğinin hizmete gireceği duyuruldu. 

Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde, kamuoyunun bir eksiklik olarak gördüğü polikliniklerden biri daha açılıyor. Çocuk ve kardiyoloji polikliniklerinin ardından Kadın Doğum Polikliniği de hizmete başladı. Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com olarak Merkezefendi Devlet Hastanesi'nde dile getirdiğimiz eksiklerden biri daha tamamlandı. Hastane açıldığı günden bu yana büyük bir eksiklik olarak göze çarpan ve Manisa kamuoyunun da yoğun talebi olduğu Kadın Doğum Polikliniği, bundan böyle hastane bünyesinde hizmet verecek.

HASTALARA ŞEHİR HASTANESİ’NE MECBUR BIRAKILMIŞTI

Yeni hizmet binasıyla birlikte birçok polikliniği kapatılan ve hastaları Manisa Şehir Hastanesi’ne gitmeye mecbur bırakan Merkezefendi Devlet Hastanesi, eksik poliklinikleri bir bir tamamlamaya başladı. Manisa’nın en çok tartışılan sağlık kurumlarından biri olan Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde gelen tepkiler sonrası önce Çocuk Polikliniği ardından Kardiyoloji Polikliniği açıldı. Hastanede önemli eksiklerden biri olan Kadın Doğum Polikliniği de hizmete başladı. Hastanenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hastanemizde Kadın Doğum Poliklinik hizmeti verilmeye başlanmıştır” ifadeleri yer aldı.

BUGÜN HİZMETE BAŞLANACAK, SAYI ARTABİLİR

Kadın Doğum Polikliniğinin bugünden itibaren hizmete başlayacağı ifade edilirken, poliklinik sayısının da hasta potansiyeline göre artabileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim