Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Ahmet Kesim, Afyonkarahisar kampında açıklamalarda bulundu. Manisa FK ailesine katıldığı için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli stoper, “Transfer döneminde üst ligden teklifler olmasına rağmen Manisa Futbol Kulübü’nü seçtim. Kulübün yapısı ve hedefleri beni buraya getiren etken oldu. Manisa kesinlikle üst ligleri hak eden bir şehir. Ben ve takım arkadaşlarım bunu başarmak için çalışacağız” dedi.

Futbolu çok sevdiğini ve uzun yıllar futbol oynamak istediğini belirten Ahmet Kesim, “Futbolculuk çocukluk hayalimdi. Futbolcu olmasaydım asker olmak isterdim. Komutan veya rütbeli bir asker olmak da hoşuma giderdi. Ancak futbolu seçtim ve bu alanda başarılarım oldu. Bunun için de ayrıca mutluyum” ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerinde zorlu santrforlarla mücadele ettiğini kaydeden deneyimli oyuncu, “Galatasaray altyapısında yetiştiğim dönemde de çok iyi santrforlarla çalıştım. Ancak oynadığım TFF 1. Lig’de Vedat Muriqi ve Michael Pote beni en fazla zorlayan santrforlar oldu” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının da oldukça verimli geçtiğini ifade eden Ahmet Kesim, “Manisa’daki çalışmaların ardından Afyonkarahisar’da da iyi çalışıyoruz. Daha önce birlikte oynadığım arkadaşlarım da burada. Bu nedenle adaptasyon sorunu yaşamadım. Sahada en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Yeni sezonda herkesin keyif alacağı bir takım olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim