Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 6’ncı hafta maçında Türk Telekom’u Manisa’da ağırladı. Muradiye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Manisa FK Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de tribünde takip etti.

KAPTAN İLK YARIDA TAKIMI ATEŞLEDİ

Potanın Tarzanları, karşılaşmanın ilk periyodunda hücumda istediği ritmi yakalayamadı. İki takımın da düşük skorda kaldığı ilk çeyrekte 13-7 Türk Telekom üstünlüğü vardı. İkinci periyotta sert savunma yapan ve hücumda Kaptan Mustafa Baki Görür ile üst üste iki 3 sayılık isabet bulan Potanın Tarzanları, maçın kontrolünü eline aldı ve ilk yarıyı 29-25 önde kapattı. Yeşil-beyazlı ekibin ikinci periyotta 22-12’lik skor üstünlüğü vardı.

Üçüncü periyot dengeli bir oyun ile başlasa da rakip takım hücumda etkili bir oyun ortaya koyunca final periyodona 55-45’lik skorla Türk Telekom’un üstünlüğü ile girildi. Final periyodunda da skor bulmakta zorlanan Manisa BBSK, karşılaşmadan 77-50 mağlup ayrıldı. SPOR SERVİSİ 

Editör: Onur Yılmaz