Potanın Tarzanları, Süper Lig’in ikinci yarısında Pınar Karşıyaka’yı Manisa’da konuk edecek. Karşılaşma 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.30’da Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak. Hafta boyunca Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takım günü çift antrenmanla kapattı. 

“SEYİRCİMİZİN 6’NCI ADAM ROLÜ BİZLERE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR”

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Süper Lig’de ilk yarının son bölümünde formda olan takımlar arasında olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun yansımasını Pınar Karşıyaka maçında da sahamızda göstermek istiyoruz. Seyircimizin 6’ncı adam rolü bizlere güç katmaya devam ediyor. Ege Derbisini galibiyetle kapatarak iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Son topa kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

MANİSA BBSK’DAN İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Çaylan, yeşil-beyazlı takımın maçlarını kaçırmayan Tombul’a teşekkür ederek, 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak Pınar Karşıyaka maçına davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’u ziyaret etti. Çaylan’a, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Aytaç ve Engin Altun eşlik ederken, ziyarette Tuğgeneral Tombul’a Manisa BBSK forması da takdim edildi. Kulüp Başkanı Çaylan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’un neredeyse hiçbir maçı kaçırmadığını belirterek, “Kulübümüz ve şehir bir araya gelerek çok iyi bir hava yakaladı. Zaten bizim sloganlarımızdan biri de ‘Senin Takımın’. Biz, bu ifadenin gerçekliğini yaptığımız ziyaretlerde ve salonumuzda oluşan ambiyansta fazlasıyla hissediyoruz. Basketbol şehri olma noktasında her geçen gün üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyoruz. İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Zafer Tombul’a da verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyor, 21 Ocak Cumartesi günü 15.30’da oynayacağımız Pınar Karşıyaka maçına da davet ediyoruz” dedi. SPOR SERVİSİ

Editör: Onur Yılmaz