Ahmet ÜNSAL/Manisa

Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesisleri havuz başındaki nikaha iki dönem TBMM başkanlığı yapmış olan Bülent Arınç, AK Parti MKYK üyesi Murat Baybatur, AK parti Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belli dönemlerde milletvekillik yapan Muzaffer Yurttaş, Hüseyin Tanrıverdi, MHP MKYK üyesi Mehmet Ödemiş, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç katıldı.

Manisa Şehzadeler Belediyesi Sosyal İşler Biriminde görev yapan Şeyma Onaylı Çakar ile Manisa Büyükşehir MASKİ Genel Müdürlüğü Su İşleri servisinde görev yapan Aytekin Çakar çiftinin nikahını ise Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi kıyarken çiftleri evlilik cüzdanını ise Bülent Arınç verdi.

Arınç; ”İbrahim onaylı kardeşimiz ile siyasette uzun soluklu iyi bir süreç yaşadık. Kendisi aynı zamanda rahmetli babası Ali Bey gibi işini bilen iyi bir çarşı esnafı. Bugün kızının mürvetini görüyor bizlerde böylesi mutlu güne tanıklık etmek için buradayız. Şeyma-Aytekin çocuklarımızı kutluyorum onlara devlete millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini diliyorum.”

Şeyma-Aytekin Çakar çiftinin nikah şahitliklerini ise Bülent Arınç, Milletvekilleri Baybatur, Kıvırcık, önce dönem milletvekilleri Tanrıverdi, Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik, MHP MKYK üyesi Ödemiş MHP ilçe başkanları Özten, Kutlar üstlendi. 

Editör: Onur Yılmaz