AYDİLGE "AŞKA GEL"
Kendine has müzik ve yorum tarzını kulaklara aşina eden Aydilge, internette ve radyolarda ilgi gören, sözleri kendisine, müziği ise kendisi, Alen Konakoğlu ve Volkan Sarubaş'a ait teklisi ''Aşka Gel''i Dokuz Sekiz Müzik etiketi ile yayımladı. Şarkının, müzik televizyonlarında son günlerde sıkça izlediğimiz video klibi ise Şile'de Gökhan Palas yönetmenliğinde çekildi. Aydilge'nin enerjik şarkısı ''Aşka Gel''i yasal dijital platformlardan indirebilirsiniz.

İSKENDER PAYDAŞ "ZAMANSIZ ŞARKILAR II"
Türk Pop ve Rock Müziği'nin birçok ünlü ismine yaptığı beste ve düzenlemeler ile iki yıl önce çıkardığı "Zamansız Şarkılar" albümüyle geniş kitlelere seslenen İskender Paydaş, yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu. İlk albümün devamı niteliğinde olan çalışma için yine herkesin diline marş olacak şarkılar hazırlayan İskender Paydaş; uzun süren stüdyo çalışmalarından sonra yeni çıkan albümünü "İlk albümde olduğu gibi zamansız olarak belirlediğim şarkıları kafamdaki değişik hikâyelere getirebilecek sesleri seçtim. Şarkıların sözü ve bestesini koruyarak düzenlemelerini değiştirdim ve onları farklı bir ruhla bu zamana taşıdım. İlk albümden farklı olarak bu kez yeni ve zamansız olmaya aday şarkılara daha fazla ağırlık verdim. Müzikal anlamda insanları şaşırtmak, goller atmak hayatımın sonuna dek sürecek" cümleleriyle anlatıyor.

AHMET ÖZHAN "GÜLMİRA"
Ahmet Özhan, bir yıldan uzun bir süre boyunca emek verip büyük bir titizlikle hazırladığı "GÜLMİRA" adlı albümünü tamamladı. Ahmet Özhan'ın yirminci albümü olan "GÜLMİRA"da 10 eser yer alıyor. Sanatçının bu çalışmasında "Ben Unutsam Şarkılar Unutmaz Seni", "Duman Duman Tütüyorum", "Gülmira", "Ah Aşk", "Korkuyorum Sana Nazar Değecek" gibi Türk Sanat Müziğine damgasını vurmuş eserlerinin yanı sıra, özel dört yeni eser daha var. Sözü Fatma Onur'a ait "Yaramaz" ile sözleri Hüseyin Balkancı'ya ait "Yalansın" ve "Dalgalar"ın da bestecisi olan Hasan Esen "Aşk Tangosu"nun da hem söz yazarı hem de bestecisi…
"GÜLMİRA" albümünde, Mustafa Ceceli konserlerinde dinlediğimiz "Heyhat" eserini, Ahmet Özhan'ın etkileyici sesi ve yorumuyla tekrar dinleme imkânı buluyoruz. Albümün müzik direktörlüğünü Hasan Esen üstlendi. Albüm kayıtları müzik dünyamızın usta müzisyenleriyle, efsane Marşandiz stüdyolarında kaydedildi. Albüm fotoğrafları Güneş Kazdal tarafından çekildi.
Albüm, Kral TV ve Kral Fm'in katkılarıyla, Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketler ve dijital kanallarda…

*mUSaDaKaT TaVSiYeSi*

ELİF NUN "TUANA"
Müzikal kariyerine solistlik, bestecilik, vokal koçluğu ile devam eden ve müzik üzerine çalıştığı akademik kariyerine son dönemde "Doktor" ünvanını da ekleyen Elif Nun, Türk pop tarihinin ölümsüz şarkılarından "Tuana" ile yorumculuğunun gücünü ortaya koyuyor.
Sözleri Sezen Aksu'ya, müziği Paco De Lucia'ya ait "Tuana", Mert Ali İçelli düzenlemesi ve Elif Nun'un benzersiz yorumu ile yeniden hayat buldu.
Henüz "Tuana"ya video klip çekmeden özellikle radyolar ve sosyal medyadan ilerleyen müzik doktoru Elif Nun, yorum ve şarkının gücü ile video klip olmadan da şarkıların yerinin bulabileceğinin ispatı bir projeye de imza atmış oldu.