Dün akşam saatlerinde evinde fenalaşan Öner, eşinin çağrısıyla gelen ambulansla şehirdeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Öner, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yakınları tarafından vefat ettiği özel hastanenin morgundan alınan Öner'in cenazesi, Alaybey Mahallesi'ndeki evinin ve iş yerinin bulunduğu sokağa götürüldü, burada helallik alındı.

Daha sonra Hatuniye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Öner'in yakınları ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP MYK üyeleri Ali Uçak ile Mehmet Ödevli taziyeleri kabul etti. Öner'in cenazesi burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Çatal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Murat Öner için dualar eşliğinde hayır düzenlenirken Merhum il başkanı adına düzenlenen hayra katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay, Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz ve MYK Üyelerimizle birlikte merhum İl Başkanımız Murat Öner adına düzenlenen hayra katıldık. Allah, kabul etsin.” mesajını paylaştı. 

Editör: Onur Yılmaz