Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Başkan Vekili Fatih Çetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Deha Kurutaç, Hikmet Güngör, Serkan Yurteri, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Nihat Turan ve Bölge Müdürü İlker Özdemir, altyapı imalatları sonrasında yapımı devam eden 155 adet HDA Dükkan inşaatlarını gezerek şantiye çalışanları ile sohbet ettiler.

Altyapı imalatlarında bugüne kadar, 79 bin metreküp kazı tamamlandı,  21 bin 200 metreküp dolgu tamamlandı,  3000 metre atıksu ve yağmur suyu borusu döşendi,  380 metre yağmur suyu derivasyon kanalı inşa edildi.  Çalışmaları inceleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Muradiye OSB için 2023 yılının bir dönüm noktası olacağını; altyapı-üstyapı ve genişleme alanı çalışmalarıyla kendi kendine yetebilen, örnek bir OSB olma yolunda hızla ilerlediklerini söyledi.

“HDA DÜKKANLARINDA SONA YAKLAŞILIYOR”

Geçtiğimiz Mart ayında temeli atılan ve tamamı sahiplerini bulan HDA dükkanlarının tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Gelirinin tamamı Muradiye OSB’nin altyapı inşaatlarında kullanılan dükkanlar, Manisa’nın yeni ticaret merkezi olmaya aday olacak.

Kendi gelir modelleri ile başka OSB’lere de örnek olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Sanayicimize yük olmadan altyapı inşaatlarımıza başladık. 2023 yılı sonunda, Bölgemizin OSB olmadan önce 20 yılı aşkın süredir kullandığı yetersiz altyapısının yerini modern, güçlü bir altyapı alacak.” dedi. HABER MERKEZİ 

Editör: Onur Yılmaz