Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımları ile yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar’ın Ulucamii Mahallesinde de hat bulunmayan hanelerin olduğu bölgede başlanan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Döşeme işi tamamlanan noktalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli kontroller de yapıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü Necip Kurtarıcı, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Fahri Dinçer, MASKİ İlçe Şefi Ali Tekinol ve yetkili personel ile birlikte Ulucamii mahalle muhtarı Nesime Şakrak’a bir ziyarette bulundu. Yapılan çalışmanın büyük önem arz ettiğini belirten muhtar Şakrak, mahallede yaşayan insanların büyük sevinç yaşadığını ifade etti.

“YAPILAN ÇALIŞMANIN BİZİM İÇİN ÖNEMİNİ ANLATMAYA İNANIN KELİMELER YETMEZ”

Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, “Yapılan çalışmanın bizim için önemini anlatmaya inanın kelimeler yetmez. Mahalle sakinlerimiz sevinçten ağladı. 4 yıllık muhtarlık dönemimde Büyükşehir ve MASKİ’den ne zaman hizmet talep etsek, kısa sürede çözüm üretildi.  Geçtiğimiz sene de mahallemizdeki yağmur suyu ızgaraları itinalı bir şekilde temizlendi. Temizliklerin ardından biz hiçbir sorun yaşamadık. Cengiz Başkanımızdan her zaman memnunuz. Ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Emek verenlerden Allah razı olsun” dedi.

“BAŞKANIMIZ CENGİZ ERGÜN VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR”

Muhtar Nesime Şakrak’ın hizmet karşısında duyduğu mutluluğa ortak olan Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatı ile Ulucamii mahallemizdeki kanalizasyon hattı sorununa hızlı bir şekilde çözüm getirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Sizlerin duymuş olduğu bu memnuniyet bizlerin işimize daha sıkı sarılmamızı sağlıyor” dedi.    HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz