Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına atanan Cüneyt Tosuner, il yönetimiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Rabbim utandırmasın, Allah sağlık sıhhat ve huzur içerisinde başta sen olmak üzere bütün yönetimde bulunan arkadaşlara hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Allah utandırmasın” dedi.

“HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, “Ankara ziyaretleri kapsamında Sayın Genel Başkanımızın, Genel Başkan Yardımcılarımızın sizlere çok selamları var. Atamamızı aldık, bugün de sizi ziyaret ederek başlayalım istedik. İnşallah, sahada hep beraberiz. Rahmetli Murat Başkanımızdan aldığımız bayrağı, bir adım daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız Başkanım” diye konuştu.

“EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 13 buçuk seneyi geride bıraktık. Bu 13 buçuk senede Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını Manisa’nın burçlarında dalgalandırmak bizler için de çok büyük mutluluk. 3 dönem arka arkaya Belediye Başkanlığını yaparken, burada partimizi temsil etme noktasında hem şahsım hem bugüne kadar görev yapan bütün İl Başkanları, yönetimlerde yer alan arkadaşlar, Kadın Kollarımız, Ocaklarımız, Asenalarımız, bunlar birlikteliğin bana göre göstergesi. Bir arada hareket etmenin, beraber olmanın en büyük göstergesi. Tabi ki bulunduğumuz konum, burada partiler üstü bir hizmet alanı. Sayın Genel Başkanımızın ilk 2009’da ben seçildikten sonra Manisa Belediye Başkanlığını ilk aldığımızda belediyenin önünde yapmış olduğu açıklamayı hiç unutmam. ‘Artık sen Manisa’nın Belediye Başkanısın, herkesin Başkanısın. Hiçbir ayrım gözetmeden bu hizmetleri yapacaksın’ demişti, onu unutmam. Sağ olsunlar. Biz de o düsturda bu süreci geride bırakmış olmanın ve en güzelini insanlarımıza vermiş olmanın mutluluğunu hep yaşadık, yaşıyoruz ve yaşatmaya da devam ediyoruz. Bu tabi hep beraber hareket etmenin bir olgusu. Sizler sahada bizleri en iyi anlatacak insanlarsınız. Biz bu hizmetlerimizi yaparken, sizleri de her türlü işlerle ilgili bilgilendirerek, sahada, yolda, caddede, kahvede her yerde vatandaşlarımıza anlatmak teşkilatlarımızın, partiye gönül vermiş kardeşlerimizin görevi. Rabbim utandırmadı, inşallah bundan sonra da utandırmasın. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz