Ahmet ÜNSAL /MANİSA

Seçime kısa bir süre kala Memleket Partisi Manisa İl Başkanlığı kongreye gitti. Memleket Partisi Manisa’nın kurucu il başkanlığı görevini üstlenen Gülnur Efe, parti binasında gerçekleştirilen kongrede resmen Başkanlığa seçildi.

Genel başkan Muharrem İnce, Aydın’daki halk buluşması dolayısıyla Manisa’da hafta sonu düzenlenen 1. Olağanüstü İl Kongresine katılamadı. Balıkesir İl Başkanı Sinan Diker’in divan başkanlığını üstlendiği kongrede divan yardımcılıklarını Memleket Partisi Balıkesir İl Sekreteri Yıldırım Gençmete ve Alaşehir İlçe Başkanı Bülent Üzümovalı yaptı.

“SEÇİMLERE 17 İLÇEDE TEŞKİLATLANMAYI TAMAMLAYARAK GİRECEĞİZ”

168 delegenin oy kullandığı Memleket Partisi Manisa İl Başkanlığı seçimlerinde aday olan kurucu başkan Gülnur Efe, İl genelinde teşkilatlanmaya hız verdiklerini dile getirerek, “Teşkilatlanmamıza Yunusemre ilçesinde Sezai Ayan ile başladık. Sonrasında ise Şehzadeler ilçe Başkanımız Burak Hikmet Tüfekçioğlu, Akhisar’da Gökhan Duvan, Alaşehir’de Bülent Üzümova ve Kula’da Nazır Yavaş ile 6 ilçede yolumuza güçlenerek devam ediyoruz. Şimdi teşkilatlanmada Turgutlu, Gördes ve Soma ilçeleri devam edeceğiz. İl genelindeki yönetimlerimizde kadın kotalarını yüzde 50 oranında uyguluyoruz.” dedi.   

BAŞKAN EFE’NİN YÖNETİMİ

Şehzadeler ilçesindeki İl Binasında yapılan tek listeli 1. Olağan Kongresinde Başkan Gülnur Efe’nin yönetimi şu isimlerden oluştu: Adnan Sunar, Ahmet Yavçın, Ali Özşahin, Ali Erkmen Aydın, Aslı Ünver, Aynur Uçman, Derviş Kibar, Ercan Çalışkan, Funda Canefe, Hakan Baş, Hilmi Elalmaz, Hurşit Yıldız, İsmail Hakkı Binici, Kenan Başat, Mehmet Aydemir, Murat Kurtoğlu, Mustafa Çintay, Nihat Sığan, Selim Karaaslan, Serdar Karan, Sezen Ayan, Süleyman Sarı, Şefik Özince ve Yavuz Selim Yılmaz.

Disiplin Kuruluna ise Mesut Çakırçı, Kazım Aydemir, Semiha Algu, Refik Ege, Osman Dilbaz, Eşref Çiçek ve Ali Güner getirildi.

Kurultay delegeliğine ise Başkan Gülnur Efe, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulunu oluşturanlar arasından 20 kişilik ekip seçildi.

Editör: Onur Yılmaz