Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Salihli ilçesine bağlı Kurttutan Mahallesinde ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu terfi hattının bin 900 metrelik bölümünün yenilenmesi için İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde keşif çalışmalarına başlandı. Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de mahalleyi ziyaret ederek hem sahada incelemelerde bulundu hem de mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Aydınyer’e, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Recep Günay, Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ile MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar da eşlik etti.

“İNŞALLAH MASKİ’NİN ÇALIŞMALARIYLA TERFİ HATTIMIZ YENİLENECEK”

Mahalle Muhtarı Süleyman Kaya, “Genel Müdür Yardımcımız Erman Aydınyer sağ olsun mahallemize gelerek bizleri bilgilendirdi. Mahallemize yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Ancak terfi hattımız eskiydi. İnşallah MASKİ’nin çalışmalarıyla terfi hattımız yenilenecek” dedi.

“SONDAJLA DEPO ARASINDAKİ TERFİ HATTINI YENİLEMEK İÇİN KEŞİF ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “İl genelinde vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda, Salihli ilçemize bağlı Kurttutan Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdik. Mahallemize yeni bir sondaj kuyusu açmıştık. Sondajla depo arasındaki terfi hattını yenilemek için keşif çalışmalarımıza başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MASKİ’DEN KUMKUYUCAK’A ZİYARET

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı ilçesinde Kumkuyucak Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu da, 101 Mahalle Projesi kapsamında yapılan alt ve üstyapı çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalle ziyaretleriyle vatandaşların yanında oluyor. Bu kapsamda, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Çakır, ziyaretinde ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik ile görüştü. Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu da yer aldı. Programın devamında Daire Başkanı Çakır, Kumkuyucak Mahallesinde Muhtar Nuri Karacaoğlu ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu da altyapıdan üstyapıya, içme suyu depo tadilatından yol çalışmalarına kadar yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

“UZAK-YAKIN DEMEDEN HER AN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda il genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 17 ilçemizde mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, talepleri dinliyoruz. Uzak-yakın demeden her an vatandaşlarımızın yanındayız” dedi. 

Ziyaret, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerinin Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu’na takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Onur Yılmaz