Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Alaşehir ilçe merkezindeki mahallelere yeterli su ulaştırmak adına yeni bir sondaj kuyusu açılırken, Kula ilçesine bağlı Narıncalısüleyman Mahallesi’nde de sürekli sorun yaşanan hatta yenileme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri de Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesinde kanalizasyon hattı olmayan yeni yerleşim bölgesinde hat döşeme çalışması yaptı.

  ALAŞEHİR MERKEZİNE DAHA VERİMLİ SU İÇİN YENİ SONDAJ AÇILDI

  MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezindeki mahallelere yeterli su ulaştırmak adına saniyede 40 litre verime sahip bir sondaj kuyusu açıldı. Test sonuçlarının olumlu sonuçlanmasının ardından bağlantı çalışmaları sonrasında merkez mahallelere daha verimli su ulaşacak. Alınan su numunesi analiz edilmek üzere İzmir Halk Sağlığı Laboratuvarına gönderildi. İlçede sondaj çalışmaları sürecek. Testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından bağlantı çalışmaları sonrasında mahallelere daha sağlıklı, verimli ve kesintisiz su sağlanacak.

  NARINCALISÜLEYMAN MAHALLESİNE DAHA VERİMLİ VE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI

  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kula ilçesine bağlı Narıncalısüleyman Mahallesinde yıllar önce döşenen ve sürekli patlak veren içme suyu hattında 1 kilometrelik yenileme çalışması gerçekleştirildi. Eskiyen borular yeni ve daha sağlam olanları ile değiştirildi. Yapılan çalışma ile mahallede yaşanan su sorunu çözüldü ve sürekli ve kaliteli içme suyu temin edildi.

  “MASKİ İLE SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR”

  Narıncalısüleyman Mahalle Muhtarı Mustafa Aytan, “Mahallemizdeki içme suyu hattında son zamanlarda sürekli patlak ve arıza meydana geliyordu. MASKİ ekiplerine bildirdik. Borular yıllar önce döşendiğinden artık deformasyon meydana geldiği tespit edildi. Hızlı bir şekilde çalışma başladı ve 1 kilometrelik hatta yenileme çalışması yapıldı. Eskiyen borular yenileriyle değiştirildi. Su sorunumuz çözüldü. Ben MASKİ’den memnunum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

  ERGENEKON MAHALLESİNİN YENİ YERLEŞİM BÖLGESİNE DAHA SAĞLIKLI ALTYAPI

  Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesinde kanalizasyon hattı olmayan yeni yerleşim bölgesinde hat döşeme çalışması gerçekleştirildi. Çalışma ile vatandaşlar sağlıklı ve uzun yıllar kullanabilecekleri altyapıya kavuştular. Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, çalışmadan memnun kaldığını belirterek, MASKİ’ye teşekkür etti.HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim