Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek, muhtarların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gölmarmara İlçesi’ne bağlı Hacıveliler Mahallesi’ni ziyaret etti.

MUHTARLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Ziyaret kapsamında ilk olarak Gölmarmara MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz ile bir araya gelen MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daire Başkanı Serpil Çakır, ilçe şefliği ziyaretinin ardından Hacıveliler Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Daire Başkanı Çakır’a Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz eşlik etti. Mahalle muhtarı Mustafa Sümer ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Çakır, talep ve önerileri yerinde dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Başkan Ergün adına hediye takdiminde bulundu.

“YATIRIMLARDAN OLDUKÇA MEMNUNUZ”

Ziyaret esnasında yatırımlarla ilgili değerlendirme yapan Hacıveliler Mahalle Muhtarı Mustafa Sümer, “Mahallemize ihtiyacımız olan birçok alanda yatırım yapıldı. Bu yatırımlardan oldukça memnunuz. Özellikle mahallemizde içme suyu anlamında bir sorunumuz vardı. Sorunumuzu yetkililerimize ilettik. Depomuz çok kısa sürede yenilendi, baştan aşağıya bakımı yapıldı. Çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ yetkililerimize, personele teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz