MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak’ın yer aldığı toplantıda söz konusu projeler ile ilgili planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Manisalıların ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreten MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde 2023 yılı planlamalarını da yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın gelecekteki su ihtiyacı ve iletimi ile ilgili MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından planlanan projeler hakkında brifing aldı. Düzenlenen brifinge MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak katıldı. Sunum eşliğinde Başkan Ergün’e bilgiler aktaran Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Manisa’nın gelecekteki su ihtiyacı temini ve iletimi ile ilgili planlanan projeler ve alternatif su temini yatırımlarını aktardı.

“MANİSA VE MANİSALILAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

MASKİ Genel Müdürlüğünün Manisa’mıza yapacağı yatırımlar ile ilgili önemli bilgileri masaya yatırdıklarının altını çizen Başkan Cengiz Ergün, “Manisa’mızın geleceği için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda Manisa’mızın geleceğini yakından ilgilendiren su ihtiyacı ile ilgili yürüttüğümüz projelerimizi değerlendirdik. Gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakabilmek adına çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Manisa’mıza yaptığımız hizmetler doğrultusunda da Vatandaşlarımızın teveccühü ile yapılan anketlerde 2022 yılının en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında ilk 5’te yer aldık. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Manisa ve Manisalılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Zerrin Ağar