Ahmet ÜNSAL/Manisa

Üç yıllık pandemi sürecinden sonra ilk kez maskesiz olarak yeni yılı karşılayan Manisalılar, sevdikleri ile ev ortamında 2023’ü karşıladı. Bazı aileler ise rezervasyon yaptırdıkları otellere akın etti. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve beraberindeki bürokratlar ise yılbaşı gecesi görevleri başında olanları görevleri başında ziyaret etti. Vali Karadeniz, 2022 yılının son saatlerinde Manisa Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen ‘Musab’ bebeği ziyaret ederek altın takıp aileye sağlıklı yıl dileğinde bulundu.

ÜÇ YIL ARADAN SONRA MANİSALILAR YİNE OTELLERE AKIN ETTİ

Manisalılar tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 virüsü süresince bırakın eğlenmeyi evlerinden hatta bulundukları odalarından bile dışarı adım atamadıkları süreçleri geride bırakarak ilk kez yıllar öncesinde olduğu gibi aileleriyle birlikte günler öncesinden rezervasyon ettirdikleri otelle koştu.

Otel ve eğlence mekanlarında yeni yılı karşılayan Manisalılar, 2023’e dakikalar kala yıllar öncesinde olduğu gibi oryantal dansları ile yeni yılı karşıladılar.

ÇİNLİ GENÇLERDE YENİ YILI MANİSA’DA KARŞILADI

Dünyanın binlerce kilometre ötesindeki Çin’den Manisa OSB’deki Vestel Şirketler Grubunda robotların kurulumu ve dizaynı için gelen gençlerde yılbaşına Türkiye’de girdi.

Manisalıların büyük bir bölümü ise kendi evlerinde dostları ve sevdikleri bir araya gelerek geride bırakarak 2023’ü karşıladılar.

24 SAAT ÇALIŞAN PERSONEL UNUTULMADI

Otellerde ve evlerde tüm bunlar yaşanırken Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Sağlık İl Müdürü Dr. Erol Karaca ile birlikte Turgutlu Yolu Polis Uygulama Noktası, Menemen Yolu Jandarma Uygulama Noktası, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ederek, 2023'e nöbette girecek olan personelin yeni yılını kutladı.

Editör: Onur Yılmaz